Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png
IMG_4071.JPG

MIN HISTORIA

Gick från bloggare & mingelfotograf till att skapa mitt egna magasin.

Min resa på sociala medier började 2007 när jag startade min första blogg. Direkt fann jag kärleken till att kombinera kärleken att skriva och publicera texterna ihop med bilder. Jag förälskade mig så pass djupt att jag senare år skulle jobba som mingelfotograf på några av Sveriges största festivaler "Summerburst & Dans Dakar", samt klättrade snabbt på blogg-topplistorna.

2014 tog karriären på sociala medier fart och hela veckorna gästade jag stora event, galor och premiärer med titeln "influenser". Mina kanaler samarbetade med stora företag som - Bubbleroom, JFR, Madlady, Nelly, NAKD, lyko m.f.

2016 & 2017 födde jag två pojkar och blev mamma. Jag började fundera massor kring tiden jag spenderade på sociala medier och hur jag skulle kunna skapa ett koncept som kändes mognare, hållbart, men som fortfarande tillät mig att göra det jag älskar mest "skriva, fota och samarbeta med företag".

Under en sömnlös natt föddes Flashmagazine

 

Under 2019 hade jag drabbats av en långvarig depression. Jag funderade mycket på hur jag skulle få tillbaka kärleken till sociala medier då inspirationen samt motivationen för bloggandet överlappats med dåligt mående. Det var under en sömnlös natt när jag skrollade runt bland olika sidor för att bygga upp en ny blogg då jag alltid älskat att designa som jag i processen insåg att jag kunde utmana mig själv i byggandet kring en egen hemsida. Det började med ett blogazine som sedan utvecklades till vad som idag är Flashmagazine. 

Jag är otroligt stolt över att presentera Flashmagazine för människor. Ur en långvarig depression föddes det mest kreativa jag någonsin gjort. På helt egen hand driver jag denna tidning. Ensam gör jag ett jobb som andra tidningar behöver ett helt team för.

IMG_4179.JPG
IMG_3538.JPG

Framtidsplanerna för Flashmagazine?

Jag tar en dag i taget och glädjs åt de små sakerna som kommer magasinets väg. Det kan vara att artister och kända personer delar storys på sina Instagram som sätter namnet på kartan och samarbete med inspirerande företagare som precis som jag brinner för sina ideér och produkter. 

Jag kan bara fortsätta som jag gör, samarbeta med PR byråer och agera som press på evenemang framöver när "Corona pandemin" inte stoppar upp de flesta branscherna som en tidning är i behov av. 

Jag hoppas även att i framtiden kunna slå mitt huvud ihop med andra kunniga personer inom denna bransch som kan tänka sig att jobba upp Flashmagazine ihop med mig och skapa något stort av hela konceptet. Rom byggdes inte på en dag, men jag tror på min tidning och vet att med rätt personer som har dom där egenskaperna som jag själv brister i kan magasinet flyga iväg och bli något stort. 

Tips till läsare som vill utmana sig själva och sina drömmar?

Inget är omöjligt. Man måste våga utmana sig själv för att se sin potential. Om jag ur en depression kunde förverkliga en dröm så kan alla andra också förverkliga sina.