Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Äntligen hos Skincity: Dr. Levy Switzerland - 100% resultat. 0% kompromisser.Som vi har väntat! Men nu kan Skincity äntligen få stoltsera med prisvinnande hudvårdsmärket Dr. Levy Switzerland i skincitys produktportfölj.
Anledningen till att vi har fått vänta tålmodigt är att varumärket under de senaste två åren genomgått en transformation som lett fram till en uppgraderad högpresterande och högteknologisk hudvårdsserie där varje produkt är noggrant utvecklad för att möta Dr. Levys strikta kriterier, som går under benämningen "Swiss Clean Beauty". Dr. Levy anser att ingen ska tvingas välja mellan medvetenhet och resultat, utan utlovar allt i ett: "100% resultat, 0%kompromisser" och vi kan bara hålla med.

Om Dr. Levy Bakom varumärket står läkaren Dr. Phillip Levy, som tillsammans med sina två barn Julien och Aviva, driver och utvecklar varumärket sedan starten 2011. Dr. Levy var den första att introducera botox i Schweiz för mer än 25 år sedan och ligger även bakom det omtalade "Nefertitilyftet" - ett icke-kirurgiskt ansiktslyft som blivit känt världen över. Swiss Clean Beauty Dr. Levys mission är att alltid överträffa konsumentens förväntningar och samtidigt sätta standarden för branschen. Tillsammans med ett dedikerat team av kemister, formulerare och biologer har Dr. Levy under de senaste 30 månaderna tagit varumärket genom ett ambitiöst program för att ta fram nya produkter som är high-tech, högpresterande och formulerade med noga utvalda ingredienser, i varje produkt minst 85% av naturligt ursprung, men alltid med fokus att ge maximala resultat. Alla produkter är dessutom veganska och cruelty-free. Swiss Clean Beauty representerar varumärkets ambition att stå i framkant när det gäller resultatinriktade, kliniskt bevisade behandlingar med respekt för såväl planeten som människan.

Prisvinnande produkter Sedan lanseringen 2011 har utmärkelserna fullkomligen regnat över varumärket. "Obsessed", "Best of the best" och "Genius in a bottle" är några av omdömena från magasin som Elle, Harpers Bazaar och Daily Mail, men det uttalande som kanske säger mest om varumärkets unique selling point är Tatler Magazines: "Quite possibly the best thing since botox". Patenterad formula med bevisade resultat Hörnstenen i Dr. Levys produkter är en patenterad formula ArganCellActiv® - världens första komplex som stimulerar både epidermala och dermala stamceller - källan till hudens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Komplexet består av såväl multivitaminer (A, C, E), niacinamid, tripeptider samt pre-och probiotika och har kliniskt bevisad förmåga att reducera rynkdjup, öka fastheten och fukthalten i huden samt stärka och skydda huden från miljöfaktorer.

Produkterna Sortimentet är slimmat, men heltäckande, där allt från rengöring till serum, creme och mask finns representerat och produkterna passar alla, oberoende av hudtyp, ålder och kön. Målet för Dr. Levy är att varje produkt ska vara en komplett behandling och verka transformerande på huden och gedigna kliniska tester genomförs därför för att fastställa att de utlovade resultaten uppnås. Möt tre av märkets toppsäljare:

Eye Booster concentrate - ett kraftfullt koncentrat till ögonen med en lättviktig och silkeslen textur. Innehåller Dr. Levys patenterade ArganCellActiv® som reparerar och förnyar för en synbart jämnare och fastare hud kring ögonen. Innehåller även extrakt från alfalfa, proteiner från vit lupin och koffein som dämpar svullnad och slätar ut fina linjer.

Booster Serum - prisvinnande och bästsäljande serum som effektivt stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket leder till synbart mindre framträdande fina linjer och rynkor samt förbättrad fasthet. Formulan är även rik på vitaminer, omega-fettsyror, niacinamid och hyaluronsyra som hjälper till att reparera och jämna ut hudtexturen.

3Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser - multifunktionell rengöring som även fungerar som exfoliering och djuprengörande ansiktsmask. Innehåller AHA-syror som exfolierar huden i kombination med små riskorn. Rengör huden och främjar cellernas syresättning och förnyelse för en silkesmjuk finish.

Dr. Levy Switzerland lanseras på Skincity.com 21/9, men det går redan nu att bevaka produkterna här.


Relaterade länkar

  • Se hela sortimentet från Dr. Levy här