Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Äntligen tillbaka

Som jag har vänt ut och in på mig själv när det kommer till mitt bloggande som jag hållit på med i hela 14 år.Jag vågade för ett tag sedan trycka på "radera" och kastade inlägg som följt mig under sjukt lång tid. Jag kände att jag behövde rensa luften och starta om på helt ny kula "vilket jag nu gör" här i mitt egna magasin. Jag saknar verkligen bloggandet massor, jag tycker det är rogivande att få sätta mig med en kopp kaffe och ösa ur mig tankar och reflektioner kring världen runt omkring mig. Men jag tappade glöden lite och har nog övertänkt det här med bloggandet rätt länge. Jag har funderat på vilken kategori jag ska tillhöra, hur jag ska nischa mig själv! Herregud behöver det verkligen finnas en röd tråd i allt man gör på sociala medier ? Jag har insett att jag bara ska vara mig själv och skita i den röda tråden. Skriver jag om raketforskning ena dagen och blöjbyten den andra så är det exakt så min blogg ska vara idag. Inga krav på uppdateringar som påverkar till stress.


Så varför blogga i Flashmagazine ?

Varför inte tänker jag? Jag driver ett eget lifestyle magasin som ändå kommer gå hand i hand med mitt bloggande. När Corona är över och magasinet kan gästa som press på event, galor, premiärer osv. igen så är det exakt sånt jag kommer skriva om på bloggen också. Varför ska jag blogga från en annan portal som gör vinst på reklamen i bloggen när jag kan vara helt fristående och driva mitt egna till 100%. Här inne kan jag göra PRECIS som jag vill och kunna erbjuda samarbetspartner en unik upplevelse i samarbetet, något jag är hindrad i på en bloggportal.


Känns super kul att vara tillbaka fast denna gång som Angelica Tärnsby och inte mitt gamla blogg alias som förföljt mig i alla år. Det var dags att ta farväl till den unga bloggaren och välkomna mitt nya "mognare" jag.