Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Årets första skönhetskalendrar är här!Känner du julestämningen än? Kanske börjar den kicka in nu för redan idag landar årets nya skönhetskalendrar från Rituals på märkets hemsida.


Och på torsdag kl 11 är det dags för Glossybox som premierar sina prenumeranter med en förturslansering. Du behöver dock inte vänta så länge till om du inte är en av dem, bara två dagar senare öppnar man upp försäljningen för alla.


Precis som tidigare år har Rituals gjort två kalendrar: en mer traditionell med luckor och en 3D där du får en liten by med 24 små hus plus granar som huserar produkterna. Som extra kul grej lyser faktiskt ljusen i staden. Det fina med Rituals kalendrar är att här finns så mycket olika saker, allt från klassiska duschmousset till doftstickor, ansiktsmasker och parfymer.


Advent Exclusive är namnet på den lite enklare varianten. Den kostar 650 kr. Advent Deluxe, som den lilla kalenderstaden heter, går för 950 kr. Båda kommer i fina presentförpackningar så även kul att ge bort. Än så länge finns de exklusivt på rituals.com.

Så vad får du i Glossybox Adventskalender 2020? I år är där fyra lite större lådor bakom dörrarna vilket gör det lätt att återanvända den (lite sprayfärg om du inte vill ha den rosa så har du en bra och fin förvaring för sminket).

Inuti de fyra lådorna finns 24 individuellt packade skönhetsklappar från märken som Fenty Beauty, Ciaté, Avant, Illamasqua, Nails Inc och glowmärket Iconic London. Det är alltså en mix av hudvård och makeup.

Glossybox Adventskalender 2020 kommer att kosta 999 kr men innehåller produkter till ett värde av 5300 kr. Lanseringen sker på Glossybox.se