Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

10 irriterande saker alla blondiner känner igen


Bild: Paris Hilton


Blondiner har inte alltid roligare. Det finns många problem och irriterande moment du stöter på när du är blond. Vi har listat 10 saker alla blondiner känner igen.1. Det är dyrt Att vara blond är inte enkelt och absolut inte billigt. Håret måste färgas ungefär var fjärde vecka och att gå till frisören är inte det billigaste man kan ägna sig åt. Dessutom så kan man behöva använda färgbevarande schampo och balsam … Som sagt, dyrt.

2. Du får aldrig nog Det finns nog ingen blondin därute som inte någon gång blivit färgblind, inte ser hur blond du är och bara vill bli ännu blondare. Jakten på den perfekta blonda nyansen gör att man tillslut ser ut som isdrottningen i håret.

3. Du känner dig ofräsch efter en sekund Eller ja, kanske inte efter en sekund – men från att du känner dig som Marilyn Monroe så känner du dig efter månad som en sunkig Britney Spears. Du måste alltid ligga steget före dina rötter och helst färga dem innan de hinner växa ut. Dessutom så påverkas ditt humör: när du nyfärgad känner du dig som den snyggaste i hela världen och när du får utväxt känner du dig som en sunkigaste människan på jorden.

4. 50 nyanser av blond Det finns nästan oändligt många nyanser av blond och det är som en enda stor djungel. Det är nästan omöjligt att komma fram till vilken färg du vill ha: guld, vit, honung, smörig, askgrå, platina eller strawberry? Hur svårt ska det vara? Vad är det för fel på helt vanlig blond?

5. Fördomarna Hur många är det inte som någon gång blivit kallade dig för “dum blondin” eller som blir förvånade när de inser att du faktiskt har någonting innanför pannbenet. TRÖTTSAMT!

6. “Är du naturligt blond?” Kan inte den här frågan bara förbjudas. Om man inte är naturligt blond, vad ska hända då? Vad spelar det för roll, och varför måste DU veta det?

7. Trött smeknamn Blondie, ljushuvud, guldlock, Rapunzel och så vidare …

8. Kluvna toppar Vi säger bara det, kluvna toppar. Tyvärr så är de lite som ett jobbigt småsyskon som dyker upp hela tiden och som du inte blir inte av med. Ständiga frisörbesök är ett måste vilket blir dyrt, och vem har inte tänkt tanken att de bara måste lära sig att klippa sig själv?

9. Dessa skämt “Hur många blondiner krävs det för att byta en glödlampa?” Otroligt roliga och inte alls dumma och löjliga.

10. Och så är det där med att hitta någon som kan färga ditt hår i rätt nyans Det är omöjligt! Det finns så få som förstår en och som kan skapa det vi föreställer oss. Har du hittat en så håll fast i hen!


Här är våra favoritprodukter för att hålla det blonda håret fräscht:Brightening Shampoo - Joico Blonde Life

Pris: 219 kronor.Silverbalsam - Fudge

Tar effektivt bort gula och varma nyanser i blonda hår samtidigt som det återfuktar och vårdar.

Pris: 179 kronor.


Silverschampo - John Frieda

Neutraliserar gula nyanser i blont hår med optiska ljusförstärkare.

Pris: 99 kronor.Balsam - John Frieda

Skonsamt balsam med citron och kamomill som återskapar fuktbalansen, ljusar lätt upp och gör håret silkesmjukt. För ett glansfullt och solblekt hår.

Pris: 79 kronor.

(Nedsatt 20%)Blond Absolu Cicanuit night serum - Kérastase

Favorit!

Lätt leave-in formula som passar alla typer av blont hår. Serum berikat med Hyaluronsyra och dyrbar Edelweiss, verkar under natten och reducerar 55% av skadorna från blekning, för ett 74% mer återfuktat och 80% starkare hår.

Pris: 425 kronor.Blond Absolu Bain Lumière shampoo - Kérastase

Berikat med hyaluronsyra och har en lätt formula som är idealisk för blekt, avfärgat, grått eller faux-blonde hår,

Pris: 374 kronor.

Finns även i mindre flaska här!Intensivt silverschampo - John Frieda

En kraftig formula med optiska ljusförstärkare som neutraliserar effektivt gula och orangea nyanser i blont hår.

Pris: 87 kronor.

(Nedsatt 20%)
Blond Absolu Masque Ultra-Violet hair mask - Kérastase

Lila inpackning är idealisk för blont hår med kalla toner som är blekt eller slingat. Inpackningen tränger in i fibern och avlägsnar oönskade varma och gula toner. Den återfuktar och återuppbygger hårstråna på djupet så att håret lugnas, och får en kall blond färg full av lyster.

Pris: 425 kronor.Brightening Masque - Joico Blonde Life

Pris: 87 kronor.Brilliant Glow Brightening Oil - Joico Blonde Life

Pris: 240 kronor.Brilliant Tone Violet Smoothing Foam - Joico Blonde Life

Pris: 79 kronor.

(Nedsatt 20%)Brightening Conditioner - Joico Blonde Life

Pris: 225 kronor.Blond Absolu - Kérastase

Pris: 271 kronor.

(Nedsatt 20%)Shimmer Me Blonde - Kevin Murphy

Pris: 245 kronor.

(Nedsatt 15%)Brightening Shampoo - Joico Blonde Life

Pris: 219 kronor.