10 Superstjärnorns jobb innan de blev kända

1. Rihanna var kadett i armén

Alla har vi börjat någonstans! Detta gjorde Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna och många andra superstjärnor innan de tog sig till Hollywood.1. Rihanna var kadett i armén

Robyn Rihanna Fenty är sångerskan från Barbados som tog oss med storm när hon släppte låten Umbrella 2007. Vid det laget hade hon redan två album på sin meritlista. Det är lätt att tro att hon varit stjärna hela livet men faktum är att Rihanna en gång jobbade i armén som kardett. Hennes sergeant var ingen mindre än Shontelle som också haft en lysande musikkarriär sedan dess.


2. Beyoncé Knowles sopade golv på hårsalong

Innan Beyoncé satsade på en artistkarriär jobbade hon i sin mamma Tinas hårsalong Headliners hemma i Houston, Texas. Arbetsuppgiften bestod i att sopa upp hår från golvet.


3. Jennifer Lopez jobbade på advokatfirma

En annan världsartist vars karriär kunde ha tagit en helt annan vändning är Jennifer Lopez. En gång i tiden arbetade hon på advokatbyrå. Färdigheter från de åren har hon underhållit, så pass att hon kunnat hjälpa vännen Kim Kardashian som just nu studerar juridik. Vad häftigt!


4. Lady Gaga jobbade som servitris

Många har spekulerat i om handlingen i succéfilmen A Star Is Born är baserad på Lady Gagas eget liv. Hon spelar en servitris som drömmer om att bli artist. Och just så var det för henne innan hon slog igenom. Lady Gaga jobbade som servitris på en diner under studietiden. Hennes föräldrar är dessutom krögare i New York.


Fler stjärnor med okända karriärer

Rihanna, Beyoncé, Jennifer Lopez och Lady Gaga är bara några exempel på hur det kan gå i karriären. Här är ytterligare några kändisar som haft vanliga jobb innan de slog igenom och blev superstjärnor.


5. Sandra Bullock var bartender och servitris på Manhattan.


6. Nicole Kidman utbildade sig till massör för att kunna hjälpa sin sjuka mamma med fysioterapi.


7. Julia Roberts sålde glass på Baskin Robbins.


8. Halle Berry arbetade på kvällstidningen Daily Express.


9. Madonna jobbade på Dunkin Donuts, innan hon fick sparken.


10. Gwen Stefani  jobbade på snabbmatskedjan Dairy Queen.


Källa: Bored Panda


#rihann #beyonce #ladygaga #jenniferlopez #nicolekidman #madonna #kändisskvaller #kändisnyheter #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby