20 tips för att marknadsföra ditt företag på Instagram


Vill ert företag vara bättre att nå ut till fler följare på Instagram?

Här har du tipsen på hur just er företag ska lyckas.


Instagram växer stadigt i användare , både globalt och i Sverige. Instagram är en perfekt plattform där företag effektivt kan nå ut till nya kunder. Det bästa är att du inte ens behöver köpa annonser.


Det finns redan många företag som har etablerat sig på Instagram genom att samla på sig miljontals följare samtidigt som de byggt upp en hög grad av engagemang.


Sociala medier har på senare tid blivit en stor del av företagens marknadsföring, genom att det möjliggör en global och billig spridning av varumärke och produkter till potentiella kunder. Att hantera sociala medier kanske låter enkelt men det ligger också en utmaning i att verkligen lyckas kommunicera sitt varumärke på rätt sätt.


Det är viktigt att hålla en öppen och engagerande konversation med sina följare. Många framgångsrika varumärken på Instagram publicerar minst en gång per dag för att regelbundet engagera sina följare.


På Instagram är också användningen av hashtags viktig. Undersökningar visar att om du använder mer än 11 hashtags på ett inlägg så driver det mer interaktioner än för inlägg med färre. Hashtags på Instagram-inlägg fungerar likadant som keywords på en hemsida. De hjälper följare hitta din profil och sprida dina inlägg.


Kolla in grafiken nedanför och se hur du kan använda tipsen för att marknadsföra ditt företag på Instagram!


#instagram #företag #socialamedier

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby