Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

39,5 miljoner dollar över?Perfekt, då vill vi tipsa om att Tom Cruise säljer sin läckra Colorado Mountain Ranch för just denna summa.Alltsedan nittonåriga Tom Cruise gled in i hallen i Risky Business 1983 har han varit en av filmvärldens största stjärnor. Nu på sitt fjärde decennium som en av världens mest framgångsrika skådespelare, äger Tom hem i Beverly Hills, Clearwater, Florida och en 320 hektar stor ranch i Telluride, Colorado som han även hjälpt till att rita. Sagda fastighet och är nu till salu för pangpriset 39,5 miljoner dollar.

Telluride-hemmet bär på mycket historia för Cruise. Här har han spenderat en stor del av sin tid med sina barn och sin exfru Katie Holmes. Det var också platsen för hans senaste stora intervju med Oprah (Winfrey), en uppföljning av det sprudlande soffhoppningsavsnittet med henne 2005. Oprah blev så tagen av områdets skönhet att hon senare köpte ett eget hem i närheten.

En lång uppfart med häpnadsväckande utsikt över berg och dalar leder fram till det över 1000 kvm stora huset, noggrant utformat för att dra full nytta av den vackra utsikten. Här kan du bekvämt bjuda in vänner och familj utan att ni trampar varandra på tårna. Om inte villans fyra generösa sovrum räcker så kanske gästhuset med sina tre sovrum kan bjuda på lite andrum.

Huset är byggt i rustikt blekt cederträ och natursten kombinerat med stora glasytor. Förutom ett generöst tilltaget kök, vardagsrum och matsal, finns det ett gym, ett rekreationsrum och ett bibliotek.

Vill du njuta av den friska bergsluften rekommenderas den frikostiga idrottsplanen som med fördel kan nyttjas för tennis, basket eller ishockey. Om lagsport inte faller dig på läppen kanske de privata gångstigarna som leder rakt ut till nationalparken Uncompahgre National Forest kan vara något.

Telluride har länge varit en destination för kändisar som gillar att åka skidor eller bara vill komma undan och slappna av från sitt hektiska yrkesliv. Exempelvis är Robert Redford, Jerry Seinfeld och Ralph Lauren trogna besökare. Kanske blir det du som sällar dig till denna celebra skara?


Bilder från: TopTenRealEstateDeals.com