5 tips för att 2020 ska bli ditt livs bästa år


Nytt år – ny start! Gör 2020 till ditt livs bästa år!

Nedan ger vi dig 5 tips för att ha chans att göra det nya året till ditt livs bästa.


1. Rannsaka dig själv

Vad har du för mål i livet – och varför? Innan du sätter dina mål för 2020 borde du tänka över vad du faktiskt skulle må bäst av att uppnå.


2. Plocka den lågt hängande frukten

De största förändringarna ligger ofta i de minsta handlingarna. Innan du signar upp dig på ett dyrt träningsprogram, säger upp dig på jobbet eller åtar dig någon annan extrem åtgärd som ska göra dig till "ditt bästa jag" skulle vi tipsa om att börja med det lilla. Som exempelvis: testa sök ett nytt jobb, rör på dig mer i vardagen, och sov mer. Vad är det du vill uppnå? Vad kan du göra imorgon för att börja? Gör det.


3. Sätt små delmål

Det är de små delmålen som kommer göra att du når det stora målet. Glöm inte bort att skriva upp, planera och framför allt fira dem!


4. Gå utanför din comfort zone

Det som tagit dig hit kommer inte ta dig till nästa nivå. Våga utmana dig själv – det kan vara obekvämt att växa. För att bli starkare behöver du lyfta tyngre och för att klättra i karriären behöver du lägga in en extra växel. Du måste våga för att våga!


5. Vad gör det om 10 år?

Minns du ens något av alla de problemen du hade 2010? Om du minns något som du oroade dig för då, hur gick det? Visst tog du dig igenom det? Uppenbarligen sitter du ju här idag och läser detta. Se inte dina misstag, snedsteg och problem som misslyckanden. Se dem som lärdomar. Välkomna både lärdomar och framgångar 2020 – för utan dem står vi bara still.

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby