8 diskreta sexleksaker för oss kvinnor


Tiderna har förändrats, och idag behöver man inte längre skämmas för sin sexlust. Idag är det fritt fram för alla kvinnor att ge sig hän sin sexlust, och att äga sexleksaker är inte längre ett tabu. Det finns massor av olika sexprylar som ökar din lust eller hjälper dig få mer kraftfulla orgasmer. Vi har listat 8 stycken små, men kraftfulla sexleksaker som du lätt kan gömma i väskan. Vad sägs om en vibrator i form av ett läppstift eller hjärta?


1. Bnaughty Classic Unleashed är en trådlös ”bullet massager” med kraftiga vibrationer för en ultimat känsla. Varför inte låta din partner styra den trådlösa fjärrstyrning.


Köp här


2. Picobong Ipo Purple är en liten fingervibrator som stimulerar klitoris. Både du och din partner kan trä den på fingret för en härlig upplevelse.


Köp här


3. Picobong Honi Cerise är en liten klitorisvibrator som du lätt kan placera inne i din vagina, tack vare snöret i botten.


Köp här


4. LELO Luna Beads både stimulerar och tränar vaginans muskler och bäckenbotten. Varför inte pigga upp arbetsdagen med lite hemlig stimuli för underlivet!


Köp här


5. Kolla vilken fin vibrator, som enkelt får plats i väskan då den är liten men härlig. Använd den både internt och externt!


Köp här


6. Vem vill inte ha en hjärtformad vibrator? Den här från Rianne S. Heart Vibe passar perfekt för yttre stimulering och har en kraftfull uppladdningsbar motor med 10 olika vibrationslägen!


Köp här


7. Classique Vibe från Rianne S har flera olika sköna vibrationslägen och kommer i en liten necessär med hänglås och nyckel så bara du kan komma åt den. Men det är ju inget misstänksamt med en necessär i handväskan!


Köp här


8. Så snygg variant av den välkända Womanizer! Många kvinnor berättar om orgasmer som når helt nya nivåer. En favorit, helt klart.


Köp här


#sexleksaker #sex #njutning #sexochsamlevnad #flashmagazine

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby