9 tips för hur du tar din blogg till nästa nivå

Influencer branschen kan vara vår tids mest eftertraktade bransch. tusentals personer startar upp konton på instagram, skaffar en blogg - i hopp om att bli framgångsrika. Men vägen till lyckade koncept är inte en dans på rosor, det finns en hel del saker att ta med i beräkningen när vi vill gå från vardaglig influenser till elit influensers som kan försörja sig på sina kanaler.


1. Personlighet

När det kommer till din blogg är det superviktigt att vara personlig. På det sättet kan dina följare se dig mer som en person istället för ett magasin eller en faktabank - och det är den stora anledningen till att vi älskar bloggar! Var så personlig som du känner att du kan och vill vara.


2. Hitta din nisch

Vill du göra din blogg till en business är det enklare ju mer nischad du är, då det inte behövs lika många unika läsare för att samarbeta med företag om du har en nischad blogg. Tänk vad bra det är för ett företag att arbeta med en blogg som har exakt deras målgrupp, även om den inte är så stor!


3. Bra bilder

Vissa bloggare fokuserar mer på texten och vissa mer på bilderna. Här gäller det också att hitta din grej, men vi kan inte bortse från vikten av bra och fina bilder. En stor del av att vara en bloggare handlar om att skapa bra material, för att bryta av och göra texterna roligare.
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby