Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Absolut lanserar tillfällig smak: Absolut WatermelonDen 13 april introducerar Absolut en ny medlem till sin smaksamling: Absolut Watermelon.En kristallklar, frisk och fruktig vodka med naturlig sötma och komplexa noter av vattenmelon som ger de klassiska drinkarna en ny twist. Premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment.


Absolut Watermelon har en uppfriskande, rik och len smak med tydlig karaktär av vattenmelonjuice. I kombination med inslag av kryddighet skapas en krämig och saftig känsla med syrlighet. En något reducerad alkoholhalt ger en optimerad smakprofil och balans.


”Smakerna i Absolut Watermelon är naturligt utvunna. Det är en fräsch och rolig produkt att göra en spritz- eller sodadrink av, likväl som den är en utmärkt twist till din favoritdrink. säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Absolut.


Absolut Watermelon ären modern klassiker som lämpar sig perfekt för att avnjutas tillsammans med vänner, i en oändlig rad av variationer. Watermelon Spritz är ett trevligt alternativ till klassiska aperitifs. Watermelon Collins är en läskande och syrlig blandning av Absolut Watermelon och limejuice. Watermelon & Soda är en enkel cocktail som hyllar den fräscha smaken av vattenmelon. Se drink recept nedan.


Absolut Watermelon Artikelnummer: 40940-01

Alkoholhalt: 38% Alc. /Vol.

Pris: 256 sek för 700 ml

Smak: Frisk och fruktig med en sötma av vattenmelon.


Watermelon Spritz

30 ml Absolut Watermelon 90 ml Mousserandevin 4 bitar vattenmelon Garnityr: Vattenmelon och mynta


Gör så här

Muddla vattenmelonsbitarna i en shaker och addera Absolut Watermelon. Sila ned i ett vinglas och toppa med mousserande vin. Dekorera med en bit vattenmelon och mynta.Watermelon Collins


50 ml Absolut Watermelon

30 ml limejuice

20 ml sockerlag

Sodavatten

Garnityr: Basilika


Gör så här

Fyll en shaker med is, Absolut Watermelon, limejuice och sockerlag. Skaka och sila ned i ett high-ball glas. Toppa med sodavatten och dekorera med basilika.Watermelon & Soda


50 ml Absolut Watermelon

90ml Sodavatten

Garnityr: Vattenmelon och en limeskiva


Gör så här

Häll Absolut Watermelon och soda i ett glas och toppa med is. Dekorera med en bit vattenmelon och en skiva lime.