Alice Stenlöf i tårar i sin senast publicerade video


Det är i sin senaste video som Alice Stenlöf visar upp sin nya lägenhet för sina fans. Men det blir en känslosamt stund att säga adjö till den gamla.


Alice Stenlöf och Philip Wong träffades som tonåringar. Paret har varit tillsammans i sex år men bestämde sig för några veckor sedan att gå skilda vägar. Enligt Alice var det hon som tog beslutet till uppbrottet. 

På sin Youtubekanal har hon om det svåra beslutet.  


– Det var vi, men mest jag, som bestämde det här. Det är bland det mest jobbiga jag gått igenom. Vi har varit tillsammans i över sex år vilket betyder att jag varit hans flickvän i hela mitt vuxna liv. 


Men livet har gått vidare och vi har kunnat se Alice umgås mer med sina vänner och familj. Hon har även köpt en ny lägenhet som hon äntligen visar upp för sina följare.


Men det var när hon städat ur sin gamla lägenhet, och stod och tittade på det tomma golvet som verkligheten kom ikapp och blev en aning känslosam.


– Gud vad känslosamt det här blev. Det här var ju min första lägenhet... den som jag och Philip gjorde så himla fin, säger hon. 


– Hejdå världens bästa lägenhet, avslutar hon.


Se YouTube klippet nedan:Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby