Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Angelica Blicks lansering av smyckes kollektionen"safira"

Modebloggaren Angelica Blick, 28, berättar i sitt senaste inlägg på bloggen att hon äntligen har släppt sin nya smyckes kollektion Safira.


- OMG!! JAG KAN ÄNTLIGEN, ÄÄÄÄNTLIGEN VISA ER HELA MIN KOLLEKTION! WAH! Jag är helt mållös! Jag har längtat så länge efter den här dagen – när jag äntligen kan visa er alla bilder och alla smycken från min kollektion! Det som jag jobbat på i månader och månader. Jag har två “riktningar” i min kollektion – en mer clean, chunky och minimalistisk sida och en som är med stjärnor, vintergatan

Vi på Flash Magazine tycker kollektionen är fantastisk och önskar Angelica all lycka till och hoppas på framgång samt fler kollektioner i framtiden.

Här kan du köpa kollektionen