Anis Don Demina om Big Brother Mergim: "


YouTube-profilen och artisten Anis Don Demina har gjort en reaktionsvideo på sin kanal där han valt att reagera på Big Brother deltagaren Mergim Feka.


Anis Don Demina, 26, är en svensk DJ, sångare, youtuber och musiker. På sin populära YouTube kanal har han över 460 000 prenumeranter vilket för honom till en av Sveriges störta media-profiler.


Han är känd för att sina reaktionsvideor där han bjuder in gäster och reagerar på olika dokusåpor och deltagarnas medverkan.


Denna gången är det Big Brother 2020 som står på tur och deltagaren Mergim Feka, som haft en minst sagt stormig vecka i huset.


Det var under en livesändning av "Big Brother" som deltagarna Mergim Feka och Jasmine "Jasse" Armstrong hamnade i ett eldigt bråk.


Det hela började med att Julia Löfgren och Jasmine pratade om hur Mergim hade ändrat ordningen över fotografier på kylskåpen som visar vilka som sitter säkert och de som hänger löst under veckan.


– Varför går du direkt och snackar skit bakom min rygg?, frågade han.


– Jag snackar inte skit jag berättar bara vad som hänt, Mergim, svarade Julia.


Kort därefter höjde Mergim rösten rejält och började skrika på Jasmine.


– Sätt dig ned och håll käften. Sätt dig ned och håll käften. Vem fan tror du att du är din hund, skrek han bland annat till Jasmine. Han kallade henne även för "jävla kvinna".


Bildkälla: TV4


Anis har valt att reagera på Mergims attityd gentemot de andra deltagarna.


- Det finns en person i det här huset som förtjänar alla pris i världen och det är Mergim, säger han i videon.


- Jag har kommit fram till att Mergim är som Filip Dikmen, förutom Filip har sunt förnuft, vettig och kan prata för sig, fortsätter han.


- Problemet är att Mergim gör en höna till en fjäder. Han tycker att han äger, jag hade aldrig tjafsat mer Mergim jag hade fått ett mental breakdown. Hade någon betett sig som han gör mot mig hade jag sagt håll käften, säger Anis och lägger till äckel-reaktioner.


Bild: @bigbrothersverige


Men Anis verkar inte vara den enda som stört sig på Mergims beteende, utan tittarna är tydliga på Big Brothers Instagram med vad dom tycker om hans sätt att behandla de andra deltagarna.


- Men snälla skicka ut honom. Det enda han gör är att starta bråk för minsta lilla och MOBBAR!


- Tycker Mergim ska "hänga löst" för sitt beteende så vi tittare får säga vårt i kommande utröstning.


- Mergim säger i början att han blivit mobbad som ung och mått väldigt dåligt över det men han är största mobbaren i år. Varför får han ingen varning för?


Följ Anis Don Demina på Instagram: @anisdondemina


#anisdondemina #bigbrother2020 #bigbrothersverige #bigbrother #svenskayoutubers #flashmagazine #magazine #kändisnyheter #influencers #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby