Anna Ankas attack på Gunilla Persson


Anna Anka och Gunilla Persson är aktuella med tv-program i vårt västra grannland Norge.Och fastän de inte är med i samma produktion lyckas de ändå bråka.


Anna Anka, 48, och Gunilla Persson, 61, är de två mest kontroversiella figurer som kommit fram genom programmet ”Svenska Hollywoodfruar”.


Både Anna Anka och Gunilla Persson har haft en explosionsartad utveckling av sitt kändisskap när dom medverkade i Svensk Hollywoodfruar. Dom blev snabbt älskade och hatade av svenska folket och prydde tidningarnas rubriker med draman.


Men det är inte bara svenskarna som fattat tycke för fruarna, även norrmännen gillar de färgstarka reality-stjärnorna. Faktum är att Norge är så förtjusta i de svenska Hollywoodprofilerna att de får medverka i norska produktioner.


Gunilla är med i den norska kändisversionen av ”Farmen” medan Anna är med i ett matlagningsprogram där även Runar Sögaard, 52, medverkar.


Men som tur är medverkar Anna och Gunilla inte i samma program då de inte tål varandra.

– Jag kommer aldrig att vara med i ett program där Gunilla Persson är med. Det är det första jag frågar om när jag får en förfrågan. Det är antingen hon eller jag, säger Anna Anka till norska Nettavisen, rapporterar Hänt.


Anna Anka är så irriterad på Gunilla att hon till och med vill varna unga för att titta på tv-program där den blonda svenskan med de långa benen medverkar.

– Bara inte unga relaterar sig med Gunilla. Jag tycker att hon är en dålig förebild. Hon får unga till att tro att man blir mer känd om man är galen och dum. Mina barn hade aldrig fått lov att se Gunilla Persson på tv, säger Anna Anka.


Gunilla Persson har ännu inte bemött Anna Ankas angrepp på henne.


#gunillapersson #annaanka #svenskahollywoodfruar #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheter #kändisRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby