Anna Book döms – ska betala 30 000 kronor


Anna Book köpte mattor för närmare 50 000 kronor. Men företaget fick aldrig betalt. Nu döms Anna Book av tingsrätten.


Det var i november 2018 som Anna Toledano Book, 49, och maken Roberto Toledano, 51, köpte sitt drömhus. Paret köpte en villa i Sigtuna kommun utanför Stockholm för 4,8 miljoner kronor. 

- Det vitmålade grova betongtaket och väggarna i original blandat med lyxig skön heltäckningsmatta och dom här möblerna. Känns spot on, skrev Anna i sin blogg förra våren om hur hon tänkte kring inredningen. Till huset köpte Anna även heltäckningsmattor för 47 000 krono som hon på sin Instagram påstått varit ett samarbete ihop med mattföretaget.

Anna menar att hon har haft en deal om att hon skulle få mattorna gratis i utbyte mot att hon gjorde reklam för mattorna på sin Instagram. Men ägaren av mattföretaget menar att Anna skulle få 30% rabatt.


– Jag orkar inte strida mer och ha krig. Jag har bevisning med orderbekräftelse och faktura, en kollega vittnade om köpet. Vi har inte skrivit något avtal om marknadsföring, säger han till tidningen Aftonbladet.


– Jag trodde inte att kända personer kunde agera så här omoraliskt, det vore bra om folk kände till det. Bara för att de är kända behöver de inte vara fina människor, säger han.


I höstas stämdes Anna av företaget, och nu har de förlikats i tingsrätten. Anna döms att betala 30 000 kronor till företaget, skriver Aftonbladet.


#annabook #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheter


Bild: TT


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby