Annica Englunds känga till Marcelo Pena "betala tillbaka pengarna du är skyldig"


Marcelo Peña och Annica Englund har tidigare varit ett par men bröt upp för ett par år sedan. Sedan dess har de titt som tätt hamnat i diskussioner på sociala medier, Och det kastas både en och två kängor.


Det var under sommaren 2017 som Annica Englund, 29, berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña, 29, valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. Men ett par år senare så tog kärlegssagan slut. 


Det är i en frågestund på influencer-profilen Annica Englunds instagram som följarna får chans att ställa frågor. Och frågorna låter sig inte vänta. En följare frågar: Kommer du varna andra tjejer som dejtar ditt ex?


- Alltså jag kan väl säga såhär: har dom sett vad jag och andra gått igenom samt vad som visats på TV och fortfarande vill vara en del av det där, då sponsrar jag gärna med terapitimmar till dom innan skadan är skedd.


Har du och din kille sett senaste säsongen av PH?


- Nej och det är inget jag tänker göra heller. Många DMar mig och av det jag hört så måste jag säga att jag tycker det är tragiskt.


- Det enda som intresserar mig är om han tänker betala tillbaka mina pengar nu när han vinner 500K...


Bildkälla: Bloggbevakning


Marcelo är snabb på att möta kritiken:


- Dags att stänga av luren och bara fokusera på sig själv ikväll! Att trycka ned och snacka skit om personer för att må bättre själv och vägra gå vidare är så jävla mobbat och barnsligt, trodde man var än större människa än så! Fattar att du gått miste om det bästa i ditt liv men please sluta öppna truten !


Hur vida Annica anser att hon gått miste om det bästa som hänt i sitt liv, kan vi bara spekulera kring. Utåt sätt ser influencer-profilen lyckligare ut än någonsin med sin nya kärlek i Canada.'


#marcelopena #annicaenglund #paradisehotelRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby