Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Artisten Lellow har släppt den efterlängtade singeln "vågar inte säga något"Hon slog igenom med låten "första klivet" ihop med artisten Saliboy. Första klivet har idag över 14 miljoner streams på Spotify och blev en riktig succé.Flashmagazine träffade Lellow för lite mer än ett år sedan för en exklusiv intervju då hon berättade om sin uppväxt och tankar om musiken karriären. Såhär beskrev hon sin relation till sitt första låtsläpp "första klivet"


Vilken relation har du till Första Klivet?

- Jag älskar den låten. Jag kommer ihåg när jag fick beatet skickat till mig. Jag kastade mig på pennan och började skriva. Texten handlar om mig och mitt liv, om en gammal kärlek till mig, och hur vägen in i kriminalitet kan förstöra det fina två människor byggt upp. Alla sagor har inte lyckliga slut. Första Klivet är mer än bara en låt för mig, den är personlig och har gett mig chansen att sätta ord på ett svek som satt djupa spår.


Läs hela intervjun härNu är Lellow tillbaka med nya singeln "vågar inte säga något". Såhär skriver hon på sin Instagram


- Tack för all fin respons för låten. Det betyder väldigt mycket då låten har ett viktigt syfte. Musikvideon släpps nästa vecka med ett stark budskap. Till dig som känner igen dig i våld i nära relationer...


Och visst går budskapet i låten hand i hand med vad Lellow berättade för oss på Flashmagazine för ett år sedan.


- Jag tycker om att hjälpa människor. Därför vill jag i framtiden hjälpa andra i musik branschen att nå sina mål och drömmar. berättar hon och fortsätter..


- Mitt mål framöver handlar mer om att representera den starka kvinnan med mitt namn. Detta genom att sätta rätt ord i mina texter. Jag vill visa kvinnor att vi inte ska ta skit, att vi ska kunna vara precis som vi vill utan att bli dömda.Tjuvlyssna på "vågar inte säga något" eller streama hela låten på Spotify