Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Aspenäs Herrgård blir del av Countryside Hotels


Foto: Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård i Lerum blir en del av hotellorganisationen Countryside Hotels.Genom medlemskapet kommer herrgården kunna nå ut till fler gäster runt om i Sverige och i andra delar av världen. För Countryside Hotels innebär det möjligheter att erbjuda fler natursköna hotell på svenska västkusten.


”Det finns en stor efterfrågan på hållbara hotell och herrgårdar som ligger naturnära samtidigt som det finns bra kommunikationer,” säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels. ”Tillsammans med Aspenäs Herrgård kommer vi kunna nå ut till fler både inom och utanför Sveriges gränser.”


Nära natur och stad

Aspenäs Herrgård har i mer än hundra år varit en plats för goda möten, samvaro och gemenskap. Deras herrgård ligger strax utanför Lerum, vid Aspens sjöstrand. Från Göteborg är det bara en tjugo minuters resa till herrgården. Nära, men tillräckligt långt bort för att byta stadens brus mot trädens sus och sjöns kluckande vågor. I en välkomnande och rogivande atmosfär är det lätt att vara tillsammans och fokusera på det som är viktigt för er.


Avnjut god herrgårdslagad mat och noga utvald dryck i deras restaurang som även bjuder på en vacker utsikt över sjön Aspen, eller ta med dig måltiden hem som take away. Här serveras alla måltider med samma omsorg.


"Vi ser med glädje och spänning fram emot att få vara en del av Countryside Hotels. Att tillsammans utveckla vår vackra anläggning och att få välkomna nya gäster till Aspenäs Herrgård,” säger Carina Gustavsson, VD på Aspenäs Herrgård.