Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

ASUS lanserar ZenBook Pro Duo 15 OLED i Sverige


Bilder: ASUS

ASUS lanserar den senaste bärbara datorn i ZenBook-Duo-serien, 15,6-tums ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582).Den uppdaterade Dual screen-modellen har uppdaterats med senaste hårdvaran och förbättrade ASUS ScreenPad Plus, en sekundär 4K-touchskärm i full bredd med en ny automatisk lutningsmekanism som förbättrar läsbarheten, hjälper till att kyla och fungerar sömlöst med huvudskärmen.


ZenBook Pro Duo 15 OLED levererar flaggskeppsprestanda med upp till en Intel Core i9-processor och 32 GB RAM-minne. Utrustad med ett NVIDIA GeForce RTX 3070 för att dra nytta av alla nyheter inom NVIDIA Studio.


Höjdpunkter


4K OLED - Som måste ses: 15,6'' Pantone-validerad 4K OLED HDR NanoEdge-touchskärm

ScreenPad Plus - För kreativt arbetsflöde: En förbättrad sekundär 4K-touchskärm med nya intuitiva Adobe-kompatibla verktyg. Stylus-penna ingår.

Flaggskeppsprestanda och proffsigt I/O: upp till Intel Core i9-processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 och omfattande I/O för anslutning till flera högupplösta skärmar.4K OLED - Som måste ses


4K OLED HDR NanoEdge-touchskärmen i ZenBook Pro Duo 15 OLED har en ramlös fyrsidig design med ett 93% förhållande mellan skärm och chassi som maximerar skärmytan. Den lysande OLED-skärmteknologin levererar levande färger och djup svärta, med ett kontrastförhållande på 1 000 000: 1 bekräftat av skärmens VESA DisplayHDR True Black 500-certifiering. Fantastisk färgkorrekthet för grafiker säkerställs med PANTONE validerad certifiering. ZenBook Pro Duo 15 OLED har också en exceptionellt bred färgskala med 100% DCI-P3-täckning. TÜV Rheinland-certifiering garanterar låga nivåer av blått ljus för att skydda ögon under långa sessioner.ScreenPad Plus - För kreativt arbetsflöde


ZenBook Pro Duo 15 OLED introducerar en ny lutande ScreenPad Plus-design. Denna sekundära pekskärm i full bredd - med en upplösning på 3840 x 1100 och en högre ljusstyrka på 400 nit - lutar automatiskt uppåt med upp till 9,5°, vilket minskar reflektioner och ger förbättrad infallsvinkel. Det gör också arbetet på den ramlösa NanoEdge 4K OLED-skärmen passar ihop mer sömlöst med ScreenPad Plus.

Den uppgraderade programvaran ScreenXpert 2 som driver ScreenPad Plus innehåller nya och uppdaterade inbyggda appar för att öka produktiviteten, till exempel den nya Window Flick-funktionen som gör det möjligt för användare att enkelt bläddra mellan fönster.


ScreenXpert 2 har också nya tillskottet Control Panel, en helt anpassningsbar app som är framtagen för att förbättra arbetsflödet. Control Panel ger användaren exakt kontroll i kreativa appar, med intuitiva kontroller för att justera penselstorlek, mättnad, lageropacitet och mycket mer. Fyra typer av kontroller - Dial, Button, Slider och Scroll - var och en fungerar på olika sätt för att ge exakt och smidig kontroll över parametrar. Kontrollpanelen fungerar för närvarande med Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere och After Effects.Flaggskeppsprestanda och proffsigt I/O


ZenBook Pro Duo 15 OLED drivs av upp till en Intel Core i9-processor, ett NVIDIA GeForce RTX 3070 och 32 GB RAM för att snabba upp de mest krävande uppgifterna i synk med 14-tums 4K UHD ScreenPad Plus eller på externa skärmar. Lagring med upp till 1 TB PCIe 3.0 x4 SSD hjälper till att påskynda alla kreativa arbetsflöden och optimera produktiviteten.


ZenBook Pro Duo 15 OLED är en av de första bärbara NVIDIA Studio-datorerna med NVIDIA GeForce RTX 30-seriens GPU:er. NVIDIA Studio-märkta bärbara datorer som drivs av GeForce RTX 3070 GPU:er är extremt kraftfulla och erbjuder nya AI-drivna funktioner som Dynamic Boost 2.0 för att optimera kreativa appar för kortare laddtider.

För enkel anslutning av tillbehör har ZenBook Pro Duo 15 OLED omfattande I/O-funktioner optimerade för professionellt arbete, dessa inkluderar två Thunderbolt 3 USB-C-portar som stöder upp till 40 Gbps dataöverföringshastighet tillsammans med Power Delivery och DisplayPort-funktionalitet. Portarna tillåter att ansluta ytterligare extern 8K-skärm eller två 4K UHD-skärmar. ZenBook Pro Duo 15 OLED har också Intel WiFi 6 (802.11ax) för upp till 3 gånger snabbare trådlösa anslutningar än föregående WiFi 5.Pris och tillgänglighet:


ZenBook Pro Duo 15 OLED anländer till Sverige i maj med två konfigurationsmöjligheter:


Intel Core i9-10980HK / 32 GB / 1 TB / RTX 3070: 39 999 SEK

Intel Core i7-10870H / 32 GB / 1 TB / RTX 3070: 33 999 SEK