Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Aurelia Resurfacing Serum ger din hud effekten av Retinol men utan irritation.Ger dig effekten av Retinol men utan irritation


Aurelia Resurfacing Serum är en innovation inom naturlig anti-age som efterliknar effekterna av Retinol men utan irritation. Ett superlätt serum som använder de mest avancerade naturliga ytföryngrande ingredienserna, speciellt utvalda för att fungera harmoniskt med alla hudtyper och hudproblem. Detta avancerade serum innehåller en trio av kliniskt beprövade hudföryngrande ingredienser - Niacinamid, Bakuchiol och PROTIDA ™ - som inte bara slätar ut fina linjer och rynkor, utan förfinar porernas utseende samtidigt som det verkar effektivt mot rodnad och ojämnheter. Ger en balanserad, strålande och klar hudton.


Bakuchiol är ett milt, men ändå kraftfullt alternativ till retinol som förnya hudytan, släta ut linjer och rynkor utan irritation. Detta blandas med 5% niacinamid, som stöder produktionen av ceramider och hjälper till att stärka hudens skyddande barriär och behålla fukt. Slutligen kommer Aurelias signatur PROTIDA™-teknologi att kontrollera inflammation för att minska känsligheten och öka hudens naturliga reparationsprocess inifrån.


Rek utpris: 895 kr/ 30 ml
Om Aurelia London

Aurelia London är ett prisvinnande, resultatdrivet probiotiskt hudvårdsmärke som blandar vetenskapligt bevisade probiotiska ingredienser med kraftfulla botaniska ämnen. Aurelia är pionjärer inom probiotisk hudvård. Deras probiotika verkar genom att reducera cellskador och främja produktionen av kollagen och hyaluronsyra, vilket ger en plumpad och återfuktad hud med en strålande lyster. Aurelias hudvård produceras i England och är naturligt formulerad med hållbart utvunna botaniska ingredienser. Den skräddarsydda kombinationen av eteriska oljor gör produkterna anpassade till alla hudtyper, även den känsliga.