Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Back to work! 4 nyckelplagg att bära i höstNu har de allra flesta av oss återvänt till jobb eller skola – och det bästa är att återgången till vardagen också innebär ny klädinspiration! Därför listar vi 4 nyckelplagg som alla borde ha i garderoben under de kommande månaderna.


Att bygga en basgarderob behöver varken innebära tråkiga eller opersonliga kläder – välj sådant som tilltalar dig och som du känner på dig att du kommer att bli glad över att hitta i din garderob under en lång tid framöver. I september satsar vi helst på ljusa, naturnära toner och starka basplagg i form av jeansen och vita sneakers.


Den stickade tröjan


Även om vi inte vill låtsas om som att vi går mot mörkare tider så vet vi alla att kvällarna och dagarna blir kyligare.

I år den stickade västen det allra trendigaste du kan bära, och ett säkert sätt att  styla den är med den vita skjortan undertill.

Stickad väst, 649 kronor, Moves. Köp här.


Kavajen


En snygg och välsittande kavaj är plagget som kommer rädda dig flest gånger – släng över den över toppen, klänningen eller till jeansen och du ser välklädd ut direkt!

Kavaj, 299 kronor (nedsatt från 499 kr), Vero Moda. Köp här.


De raka jeansen


Ett par klassiska jeans passar med precis allt, och allra hetast är de raka mom-jeansen.

Jeans, 499 kronor, NLY Trend. Köp här.


Vita sneakers


Ett par vita sneakers i klassisk modell går att bära till precis alla tillfällen. Dessutom tillåter de dig att vara på språng en hel dag, helt utan ont i fötterna!

Sneakers, 349 kronor, NLY Trend. Köp här.