Benjamin Ingrosso är klar för Så mycket bättre


Bildkälla: Minibladet sydsvenskan


Under våren har det spekulerats i vilka artister som tittarna kommer att få se i succé programmet så mycket bättre på TV4:a.


Inspelningen äger rum under sommaren och nu börjar nyfikenheten är outhärdlig. På måndagskvällen kunde Aftonbladet avslöja en av artisterna.


Tidningen Aftonbladet kunde förra veckan avslöja att b.la popduon Lili & Susie är två av de som kommer att medverka i årets säsong. I programmet får flera artister chansen att ge nytt liv till musik som framförts av några av Sveriges mest framgångsrika artister.


En källa har under måndagen avslöjat för Aftonbladet att duon bland annat kommer att göra en tolkning av Benjamin Ingrossos Mello-låt Dance you off, som han kammade hem hela tävlingen med.


– Ja, de kommer göra hans Dance you off, säger en person med god insyn till Aftonbladet.


Enligt källor till Aftonbladet så beskrivs Benjamin Ingrosso som perfekt för tv-programmet Så mycket bättre.


Tidigare säsonger har programmet spelats in på vackra Gotland vid ett pensionat kallat Grå gåsen. Men nu florerar en del rykten om att TV4 övervägt att byta ut pensionatet Grå gåsen mot en inspelningsplats närmare Stockholm. Anledningen ska vara att Grå gåsen i vintras bytte ägare.


Men pensionatets vd menar att inget indikerar på att inspelningen inte kommer att äga rum i Gotlands Burgsvik.


– Det finns inget som indikerar att vi inte ska vara hos oss. Alla övriga frågor lämnar jag till produktionsbolaget och TV4, säger vd:n Cecilia Westerholm Beer till Aftonbladet.


Inga påståenden angående varken artister eller inspelningsplats är något som bekräftas av varken producenten Martin Nygård eller TV4:s presschef Lina Berggrén.


- Vi ser fram emot att presentera ett gäng fantastiska artister lite längre fram”, har Lina skrivit i ett sms till Aftonbladet.


Foto / TT


#såmycketbättre #tv4 #benjaminingrosso #kändisskvaller #kändisnyheter #magasinRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby