Benjamin Ingrosso om känslorna för ex-flickvännen


Benjamin Ingrosso berättar ärligt och öppet om hur han egentligen mår efter uppbrottet med ex-flickvännen Linnea Widmark.


Det är under premiär avsnittet 8 januari av Reneés brygga på TV4 som Benjamin gästar programledarens idylliska sommarhus.


Benjamins och Reneé pratar en hel del om Benjamins musik, men kommer b.la in på hans kärleksliv. 


Det var under våren 2019 förra året som Benjamin Ingrosso gick ut med att det var slut mellan honom och Linnea Widmark, 23. Paret blev tillsammans för sju år sedan och hade tidigare haft ett uppbrott men hittade tillbaka till varandra. Men sedan mars förra året verkar det som att kärlekssagan tagit slut på riktigt.


Benjamin har i tidigare intervjuer berättat om hur han kommer att ta upp sina känslor kring uppbrottet med Linnea i sin  musik. Det var under tiden som artisten var som mest "heartbroken" som han skrev sina texter, och det kommer spegla hans kommande platta.


Reneé ställer den ärliga frågan om Benjamin lyckats gå vidare. 


– Nej inte riktigt, men det är som det är. Det håller jag på att lära mig, att det var den kärleken som jag måste barbeta och det är väl det jag sjunger om i låtarna. Att alla säger till mig att jag kommer må skitbra men jag gör fan inte det, svarar Benjamin ärligt. 


#benjaminingrosso #reneesbrygga #kändisskvaller #linneawodmark #artist

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby