Beyoncés klädkollektion liknar matjättens Sainsbury's uniformer: På twitter exploderar skämten


Bild: The CEO Magazine


För Beyoncés fans kom nyheten om superstjärnans nya klädsamarbete med Adidas som en stor härlig present. Men i Storbritannien är färgkoden starkt förknippad med någonting helt annat, nämligen matjätten Sainsbury's personal bär nämligen snarlika arbetskläder i samma färgkod – vilket de nu öppet pikar artisten för i sociala medier.


- Detta är ett personalmeddelande. Kan Beyoncé komma till hylla 24, en kund har spillt lemonad. Skriver en twittrare


Ivy Park x adidas heter klädkollektionen som består av ett 40-tal plagg i avslappnad och sportig stil. Sneakers, magväskor, träningstajts, sport-bh:ar, cykelbyxor och huvtröjor är några av inslagen.


Bara timmar efter att kollektionen offentliggjordes kom första piken för matkedjan Saisbury’s anställda. I ett inlägg på Twitter postar de en bild på en anställd i mörklila arbetskläder med orangea detaljer.På den publicerade bilden står texten ”originalet” i orangea bokstäver. I högra hörnet har Sainsbury’s satt den lekfulla hashtaggen #SainsBey under vilken Twitteranvändare postat skämtfulla pikar ändan sedan likheterna först uppmärksammades.


I inlägget skriver matkedjan att de har ”representerat sedan 1869”, och ger en blinkemoji till världsartisten.


- Äger redan hela kollektionen”, skämtar två av Sainsbury’s anställda under hashtagg #SainsBey:- Jag är för rädd att be @sainsburys personal om hjälp utfall de visar sig vara någon slumpmässig person med nya @Beyonce samarbetet på sig”, skriver en annan.Bild: Latintimes


#beyonceknowles #beyonce #collection #IvyParkxadidas #mode #klädkollektion #adidas #flashmagazine


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby