Bianca Ingrosso's nya jobb hos modekedjan Nelly.com


Bianca Ingrosso kan nu stoltsera med ännu ett jobb i sitt CV. I ett pressmeddelande berättar hon mer om sin nya roll på klädföretaget Nelly.com


Säsong sju av familjens realityserie Wahlgrens värld har dragit gång på Kanal 5, samtidigt som hon jobbar som creative director på egna sminkföretaget CAIA cosmetics. Under hösten syns hon också i juryn på TV4:s program Talang.


Nu är hon klar för ännu ett jobb. I ett pressmeddelande från klädjätten Nelly berättar de att hon kommer axla rollen som creative advisor.


– Med sin position som en av Sveriges största medieprofiler är hon idag den självklara ikonen för generation z, en generation som idag är primär för oss som bolag. Genom att ingå ett långsiktigt partnerskap ser vi fram emot att stärka relationen till Nellytjejen ännu mer, säger Tuss Odin Ekman, Head of Brand på Nelly.com.


Tuss Odin Ekman beskriver Bianca Ingrosso som en av företagets stora musor och säger att värvningen är ett sätt att komma ännu närmre sin yngre målgrupp.Det ska Bianca Ingrosso göra på Nelly


Tv-profilen har tidigare gjort samarbeten med företaget framför allt på sina sociala medier. Hon har även agerat modell vid flera tillfällen och är därför väl bekant med varumärket.


– Nelly.com har sedan flera år varit min ”go-to” plats för inspiration, det känns så kul att jag kommer kunna vara med och påverka upplevelsen, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet.


Hennes huvudsakliga uppgift kommer vara att ta fram material till kampanjer och  hon kommer då att vara delaktig i allt från styling till kommunikation. I pressmeddelandet skriver Nelly.com att både de och Bianca Ingrosso har växt enormt genom just digital marknadsföring och de hoppas därför att det nya samarbetet ska ge tjejer i Skandinavien ”en ultimat modeupplevelse”.


– Varumärkesmässigt är vi en genuin match, där jag ser fram emot att under 2020 kunna ge vår gemensamma målgrupp maxad modeinspiration. Stay tuned för ett händelserikt år, det kommer bli succé, säger Bianca Ingrosso.


#nellycom #nelly #biancaingrosso #flashmagazine #modeRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby