Bianca Ingrosso talar ut om vänskapen till Alice Stenlöf: "jag är en dålig vän"


Tv-profilen Bianca Ingrosso, 24och influencern Alice Stenlöf, 22, har sedan november 2017 drivit podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga Btillsammans. Podden har under åren växt sig större och större och i juni 2019 fyllde duon hela Globen med sin showcast, som innehöll både artistuppträdande, heta stolen och sång framförd av självaste Alice och Bianca.


Trots succén valde podcast-duon att ta en paus under sommaren och har istället haft förinspelade avsnitt varje vecka. I slutet av juli tog deras respektive assistenter över och spelade in ett specialavsnitt. Sedan dess har det varit tyst och inga nya podcastavsnitt kom ut.


De berättade att det har varit mycket under den hektiska tiden med showcasten och andra sidoprojekt som de båda har haft. De ville helt enkelt sätta sitt välmående i första hand.


– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, sa Bianca Ingrosso.


Bild: Bianca Ingrosso


Det är i Biancas senast publicerade video på kanalen som hon svarar på följarnas En följare ställer frågan vi alla tänkt på under en längre tid "Är du och Alice fortfarande vänner":


- Gud, jag får den här frågan varje gång jag gör en intervju med en tidning, och ni skriver frågan väldigt ofta till mig. Säger Bianca och fortsätter..


- Jag och Alice är fortfarande vänner. Anledningen till att vii slutade podda var inte för att vi var ovänner. Sen umgås jag och Alice inte lika mycket idag som ni kanske märkt och även påpekat. Och det är för att jag och Alice jobbar väldigt mycket. Jag är som ni vet inte den vännen som hör av mig, jag är väldigt dålig på sånt. Säger Bianca.


- Alice umgås med jättemycket olika vänner, och jag nästan inte med någon eftersom jag är så dålig på att höra av mig till folk. Att vara vän med mig är som bäddat för en besvikelse. Tillägger Bianca


Blir år 2020 de året duon återförenas, det återstår att se.


#biancaingrosso #alicestenlöf #youtuber #svenskayoutubers #influencer #flashmagazine #biancaochaliceRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby