Big Brother 2020: Influencern Anty "Jag har sökt exakt som alla andra"


Bild: Aftonbladet


Influencer-profilen Antonia ”Anty” Johnson är en av deltagarna som klivit in i Big Brother-huset i hopp om att kamma hem vinsten på en miljon kronor. Nu avslöjar Anty för tidningen Hänt varför hon är med och vad hon får för ersättning för att delta.

– Jag vill inte att folk ska tänka att kanalen bara har betalat någon med mycket följare på Instagram, berättar hon.


Förra veckan drog Big Brother 2020 igång och tolv personer låstes in i ett nyrenoverat hus i Farsta, Stockholm. Personen som vinner säsongen kommer att ha tillbringat 100 dagar i huset, helt isolerad från omvärlden.


En av deltagarna som klev in i huset är influcencer-profilen Antonia ”Anty” Johnson, 28. När Big Brothers avslöjade vilka personer som tittarna kommer att få följa under våren 2020 på Instagram, riktades det snabbt kritik mot TV4. Anledningen att kanalen valt att ha med en person i experimentet som sedan tidigare är känd och har en stor fan base.


Anty berättar menar att hon deltar i programmet på precis samma villkor som alla andra deltagare.


– Jag tror att många kommer att tänka så, ‘hon gör det för pengarna’, ‘hon gör det för att bli mer relevant’, säger Anty som exempel till Hänt i en intervju.


– Nej, jag får ingen ersättning för det här, annan än de andra deltagarna. Vi får en form av ‘veckopeng’. Men det är lika för alla, jag går in på samma premisser som alla andra. Jag har sökt exakt som alla andra, jag får inte någon ‘special treatment’.


Bild: Jakob Dahlström/TV4


– Jag gör det här för min skull. För 13-åriga Antonia som har följt Big Brother hela livet och älskat programtanken och har alltid velat vara med i Big Brother. Så jag gör det mer för mig än för någon annan, berättar hon.


Anty förklarar att det är viktigt för henne att tittarna vet och förstår att hon klivit in i huset på precis samma villkor som alla andra deltagarna.


– Jag vill inte att folk ska tänka att kanalen bara har betalat någon med mycket följare på Instagram, för att pusha för programmet. Jag tror att många kan tänka så, avslutar Anty till Hänt.


#anty #bigbrother2020 #bigbrother #bigbrothersverige #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby