Big Brother 2020: Joakim Lundell ”Ett prank”


Det blir bara några dagar i huset för Joakim Lundell avslöjar tidningen Aftonbladet.se . Allt rör sig om ett prank och han lämnar huset redan nu på onsdag.


– Jag tror inte de misstänker något, sa Joakim Lundell innan han gick in i huset.


Joakim Lundells, 34, vistelse i Big brother-huset är bara en blåsning och han kommer att lämna programmet redan under onsdagen.


I en intervju med Aftonbladet berättar han om den kommande blåsningen och tankarna inför dagarna i huset.


– Jag tror inte de misstänker något prank, tack vare ”Anty”. Hon har öppnat upp för att det skulle kunna vara äkta. Jag kommer ha en tydlig nisch för att det ska kännas äkta för mina följare. Det är en svår uppgift att övertala dem att det är sant, sa han då.Det svåraste för Joakim har varit att försvara sitt val att söka till en dokusåpa.


– Det är ett ganska stort steg att gå tillbaka till dokusåpa, samtidigt som jag har mina egna medier. Men jag kommer säga att det är på min bucket-list att vinna en dokusåpa och att det känns som ett bra läge att vinna en. Jag kommer gå stenhårt på att jag är där för att vinna. Berättar han i intervjun


Vid frågan om han tror deltagarna och tittarna kommer uppskatta pranket svarar han:


– Ja, fan vad de kommer andas ut då. Det jag är orolig för är alla reaktioner på sociala medier. Folk kommer ju tro att jag ska delta i programmet under en viss tid, så jag har fått ringa runt rejält till samarbetspartners. Vissa partners kanske inte vill förknippas med mig längre om jag ställer upp i en dokusåpa. Man vet aldrig, så jag har fått ringa säkert 150 samtal för att säga att det bara är på skoj.


Många av Big Brothers tittare tror att programmet har tappat enormt mycket följare och därför valt att sätta in en stor medie-profil i huset för att öka tittarsiffrorna.


#joakimlundell #jockiboi #bigbrother2020 #bigbrothersverige #bigbrother #tv4 #dokusåpa #drama #blåsning #prank #kändisskvaller


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby