Big Brother-Amilia hälsar tittarna "fyfan vad jag hatar er"Det var i måndagens Big Brother som deltagarna Amilia och Sami fick reda på att de skulle kedjas ihop dygnet runt. Ett besked som inte togs emot särskilt positivt av Amilia.


Sami har under programmets gång varit i blåsväder för sina tidigare politiska sympatier, vilket har fått tittare att rasa och programledare att hoppa av.


Under måndagens Big Brother skulle en deltagare röstas ut från tävlingen. En av de som riskerade eliminering var Sami Jakobsson.


Trots stormarna kring Sami så klarade han sig från att bli utröstad, men inte utan konsekvenser. Som "straff" skulle han bli hopkedjad med en annan deltagare.


Det var upp till tittarna att bestämma vem och deras röst föll på – Amilia Stapelfeldt.

Amilia har varit mer än tydlig med att hon inte hyser några varmare känslor för Sami. och reaktionen lät inte vänta på sig efter beslutet att sitta fastkedjad med honom under 24 timmar. När chocken lagt sig begav hon sig till badrummet.


Där höjde hon först ett sträckt långfinger till kameran och gav sedan en tydlig hälsning till tittarna.


– Alltså det här... Fy fan vad jag hatar er där ute, hörs Amilia Stapelfeldt säga i programmet.


Av reaktionen att döma var Amilia alltså inte vidare nöjd med tittarnas beslut.

#bigbrother2020 #bigbrothersverige #bigbrother #dokusåpa #drama #flashmagazine #bigbrotheramilia #samijakobssonRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby