Big Brother-Julia om stunden i poolen: "det ska aldrig hända igen"


Det var under måndagens fest i huset som deltagaren Julia Löfgren bestämde sig för att lätta på trycket – något som inte var helt uppskattat av alla andra deltagare.


Säsongens Big Brother är inne på sin tredje vecka. Under måndagen stod det klart att både Jasmine Armstrong och Patrik Svensson som satt löst fick stanna kvar i huset. Dessutom fick huset ett tillskott, den nya deltagaren Victoria Klöfver Rama, 22, klev in i huset som en ny frisk fläkt.


En sak som tittarna lade märke till under festkvällen var att deltagarna Sami Jakobsson och Alex Manzizila, som inte dricker alkohol, var de som under kvällen portionerade ut drickan till de andra deltagarna. Detta för att ingen skulle bli för full.


Trots att alkoholen var kontrollerad under kvällen så blev det ändå en och annan skandal. Deltagaren Julia Löfgren har tidigare vecka skapat rubriker när hon helt naken klev in i duschen och kissade framför de andra deltagarna."Det kommer inte hända igen"


Det var under tisdagens husmöte som deltagaren Alex tog upp en diskussion angående ryktet som gått i huset under nattens festligheter.


Nämligen att Julia under måndagens fest gjort det igen, men denna gång ska hon ha kissar i den gemensamma poolen.


– Det var dumt. Det var på skämt. Ett skämt som gick överstyr. Det kommer inte hända igen. Sorry, sa Julia under dagens livesändning.


#bigbrothersverige #bigbrother2020 #bigbrother #dokusåpaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby