Big Brother-psykologens ord om deltagarna: "Skrämmande"Eva Rusz, Big Brothers första psykolog kommenterar årets cast och produktion. "Fruktansvärt så urskiljningslöst teve", skriver hon på sin Facebook sida.


Det har varit en minst sagt kaosartad start i Big Brother 2020 och rubrikerna har varit många på kort tid.


Mycket bland annat efter att Nyheter24:s avslöjande om deltagaren Sami Jakobssons mörka högerextrema förflutna. Något som ledde till att två programledare hoppade av produktionen.


Redan har två deltagare fått lämna huset efter att ha uttryckt sig rasistiskt om Judar. En annan deltagare har skrikit att han ska våldta en annan deltagare samt kallat en av tjejerna för hora.


Det är i ett Facebookinlägg Big Brothers första psykolog Eva Rusz, uttalar sig om årets säsong. Och det är inga goda ord hon har att säga om castingen.


- Fruktansvärt så urskiljningslöst teve och psykologerna väljer ut deltagare numera, enormt trasiga själar som tittarna tvingas titta på", skriver hon.


Bild: Eva Rusz facebook


I en intervju med Expressen berättar hon att hon själv aldrig skulle godkänt Sami Jakobsson till programmet.


– Det jag har läst och det jag har sett, det hade inte platsat för 20 år sedan men man måste ha respekt för att det är nya tider och också. Men det verkar vara väldigt trasiga människor, tycker jag det verkar som, säger hon.


Adam Alsing säger i samma intervju att det alltid är som mest kaos i början av säsongen.


– Det brukar alltid vara lite kaos i början. De första tre fyra dagarna brukar alltid vara, om man får använda uttrycket, de värsta, säger han.


#evarusz #adamalsing #bigbrother2020 #bigbrother #bigbrothersverige #psykolog #flashmagazine #dokusåpa #dramaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby