Bindefelts sexövergrepp mot Peg Parnevik på Elle Galan


Den kända festfixaren gick för långt. Micael Bindefeld förgrep sig på den kända sångerskan – mitt under galan. Nu riskerar han att bli av med det prestigefyllda uppdraget att hålla i Elle-galan framöver.


Det är artisten Peg Parnevik, 23, som i sitt senaste podavsnitt i podcasten ”Pillowtalk” berättar om obehaget hon upplevde när festfixaren Micael Bindefeld, 60, smög upp bakom henne och tog henne på rumpan.

– Visa din bästa sida nu då, väste Bindefeld och greppade tag i den unga sångerskans rumpa – mitt framför ett förbluffat uppbåd av reportrar och fotografer.

– Jag känner mig så dum, jag säger till alla andra att om någonting sådant händer ska man säga ”dra åt helvete”, säger Peg Parnevik som ångrar att hon inte röt ifrån.


Micael Bindefeld är ångerfull över sitt beteende.

– Jag känner Peg på samma sätt som jag känner många andra. Jag uppfattade att vi gjorde det för någon fotograf där och då. Men det blev något helt annat och det blev inte kul. Jag känner mig djupt ångerfull, det var klantigt och ogenomtänkt, säger Bindefeld till Aftonbladet.


Bild: Resume


För Micael Bindefeld kan incidenten få ödesdigra konsekvenser. Elle ingår nämligen i koncernen Aller Media där man tar jämställdhetsfrågor och sexuella trakasserier på största allvar.


Nu är den stora frågan om Aller Media och Elle kommer anlita Bindefeld som festfixare för Elle galan framöver.

– Jag har bett om ursäkt även till dem. Jag har förklarat att jag känner mig generad över det som hände och återigen vill jag be om ursäkt till Peg, säger Bindefeld.


Tidningen Elle har kommit med ett skarpt uttalande.

– Vi ser väldigt allvarligt på den här händelsen, som går helt emot vår värdegrund. Det är lika allvarligt vem det än är som gör en sån här handling. Vi har varit i kontakt med Micael och har framfört våra synpunkter. Vi har även sökt Peg, meddelar ledningen för modemagasinet.


Just nu pågår ett intensivt arbete på minst två större redaktioner där man granskar Bindefelds beteende på andra tillställningar han har hållit i.


Skulle det komma fram ett ”fall” till vore det förödande för Bindefeld och hela hans affärsverksamhet.


#michaelbindefeldt #pegparnevik #festfixare #ellegalan #sexuellaövergrepp #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby