Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Bloggen är äntligen igång & födelsedagsfirandeÄntligen har jag flyttat min blogg till Flashmagazine där den hör hemma!Men hallå folket. Då har jag äntligen tagit tag i att bygga upp min egna blogg i magasinet. Jag har tidigare legat på nouws bloggportal, men det känns super konstigt att ha min blogg liggandes där när jag faktiskt driver mitt egna magasin. Ska jag blogga så är det inte mer än rätt att bloggen ligger här eller hur?


Så vad har jag haft för mig denna helg? Vi kan börja med fredagen då jag fyllde hela 36 år faktiskt. Blev överöst med kärlek och tonvis av blommor. Det blev en lugn födelsedag som jag senare på kvällen spenderade med lite serier i sängen. Resten av helgen har jag spenderat här i magasinet. Har suttit i timmar för att uppgradera saker och ting och fixat med designen lite grann. Kanske inget som ni läsare tänker så mycket på, men för mig som jobbar med magasinet är varje liten detalj viktig. Jag har varit barnledig under helgen som jag är varje helg. Så lördagar och söndagar blir helt enkelt dagar jag grottar ner mig i massa jobb istället för att lata mig. Idag kommer barnen hem igen och jag återgår till normala rutiner vilket faktiskt känns skönt. Men innan har jag lite ärenden att uträtta - Affären och handla, återkoppla till en samarbetspartner osv.


Massa kärlek / puss