Brad Pitts Krav för att återförenas med Jennifer Aniston: "du måste bli helnykterist"


Bild: Fox News


Det ser ut att kunna bli en efterlängtad återförening ex-makarna Brad Pitt och Jennifer Aniston. Men då måste skådespelerskan uppfylla ett absolut krav.

Brad kräver att "vänner stjärnan" ska bli nykter på heltid.


Världen har längtat efter att Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 51, ska återförenas. Och det ser ljus ut på återföreningsfronten.


Ex-makarna gick skilda vägar år 2005 efter att Brad Pitt träffade skådespelaren Angelina Jolie, 44, under inspelningen av filmen "Mr and Mrs Smith" där dom båda spelade huvudrollerna. Men världen hurrade inte över Brads val att lämna Jennifer, utan fansen har sedan dess önskat att Brad och Jennifer en dag ska återförenas.


Nu verkar fansens önskan vara på väg att gå i uppfyllelse. Paret var mer än ömma mot varandra på SAG-galan tidigare i år och de uppges dessutom ha haft flera dejter.


Men det finns en hake...


Bild: Page six


Om Jennifer ska få tillbaka Brad måste hon göra en uppoffring och bli helnykterist.


Brad är numera helvit och älskar sin nya nyktra livsstil, men det säga att han har svårt att umgås med folk när de dricker alkohol. Jennifer är dock känd för att älska att ta sig en drink eller två.

– Hon brukar längta efter den där martini-drinken mot slutet av dagen, säger en källa till Radar Online.

– Jen och flera av hennes vänner var skeptiska. Men nu när de med egna ögon har sett hur Brad är som nykter så har Jen själv insett den obekväma sanningen. Att hon själv måste ge upp alkohol om det ska finnas någon chans till ett förhållande igen, säger en person med insyn till Radar Online.


#jenniferaniston #bradpitt #återförening #hollywood #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby