Calle Schulman gör parodi av Isabella Löwengrip "vuxen mobbing"


Calle Schulman driver rejält med Isabella Löwengrip i två parodklipp på sin Instagram. Men följarna har delade meningar och menar att klippen är "näthat"


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, ser vi mer av i dokumentären This is my flipside. I första avsnittet om Isabella, får vi följa de första veckorna av den kris som hon ännu befinner sig i.


I dokumentären berättar Isabella att hon flyttade hemifrån som 14-åring, att hon fick stå på egna ben väldigt tidigt – något som hennes pappa gått ut och berättat inte stämmer. Vidare berättar Isabella om sitt liv som entreprenör, sina misslyckanden och om relationen till sin familj som hon knappt har någon kontakt med.


Medieprofilen Calle Schulman, 40, har utan tvekan tittat på dokumentären – och på sin Instagram så publicerar han två videos i flödet där han öppet hånar Isabella.
Calles parodiklipp hyllas av följarna i kommentarsfältet. Men alla är inte övertygade. En följare kallar det för "vuxenmobbning" och en annan tycker att Calles videos om Isabella är näthat.


Och självklart har Calle svar på tal:


- Det här är inte näthat. Det här är vänskapligt trams bara", svarade Calle i en kommentar på Instagram.


#isabellalöwengrip #calleschulman #instagram #flipside #influencer #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby