Därför kom inte Isabella Löwengrip till ELLE GALAN 2020


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip har gått på Elle-galan de senaste åren. Men i fredags blev det ingen fest för Isabella. I sin blogg avslöjar hon nu anledningen.


Den 17 januari gick den årliga Elle-galan av stapeln. Precis som tidigare år så arrangeras festligheterna av Micael Bindefeld och röda mattan rullas ut på vackra Grand Hotel i Stockholm.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, alde attt nobba galan i år. Hon har tidigare varit ett vanligt inslag på galan. Men i år väljer bloggaren att avstå från årets största fest. I bloggen skriver hon:


- Elle-galan kommer jag dock att skippa på fredag. Jag mår för dåligt för det. Istället väntar Värmland. Raggsockor på fötterna, mera natur och en hög med böcker. Det kommer göra susen.


Hur vida beslutet att avstå galan har med höstens stora skandaler låter vi vara osagt, men vi kan bara ana att det är en av anledningarna.


Skandalerna kring Isabella Löwengrip handlar bland annat om fejkad statistik – som har avslöjats kring Löwengrip de senaste månaderna. Enligt henne själv så mår hon helt enkelt för dåligt efter allt som hänt.

#isabellalöwengrip #ellegalan2020 #ellegalan #bloggare #influencer #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby