Det här vet vi om Kylie Jenners dotters sminkkollektion "the stormi collection"


Bild: Kylie Jenner Instagram


Kylie Jenner lanserar inom kort ännu en sminkkollektion – nämligen The Stormi Collection, en serie produkter som är dedikerade till dottern Stormi Webster.


För fem år sedan startade Kylie Jenner sitt sminkbolag Kylie Cosmetics. Med ett startkapital på cirka 2,4 miljoner kronor lyckades Jenner producera 15 000 läppstift som hon sålde för cirka 300 kronor styck.


Bolaget har sedan dess vuxit med rekordfart, och i november 2019 kom beskedet att Kylie sålt av en stor del av sitt skönhetsimperium till sminkmärket Coty.


Realitystjärnan har även lanserat flera framgångsrika samarbeten, bland annat med franska Balmain.


Nu avslöjar Kylie att märkets nästa samarbete kommer att släppas till dottern Stormis födelsedag den 1 februari. I ett inlägg på Instagram delar hon även en reklamfilm för sminkkollektionen, där dottern medverkar.


- Jag tror att jag har väntat på det här ögonblicket ända sedan den dag jag fick reda på att jag var gravid, skriver Kylie i inlägget.


Allt vi vet om The Stormi Collection


The Stormi Collection kommer bland annat bestå av en palett med nio ögonskuggor, flera olika läppkit, puder och rougepaletter.


Kylie har även avslöjat att alla produktnamn är inspirerade av dottern. Det finns till och med en ögonskugga som kallas 4:43, den exakta tiden då Stormi föddes!


#kyliejenner #stormi #thestormicollection


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby