Dolph Lundgrens 38 år yngre flickvän Emma Krokdal berättar om hatetDolph Lundgren, 62, har hittat kärleken i norska Emma Krokdal, 24. Men långt ifrån alla har reagerat positivt på relationen.


Tidigare i veckan berättade vi att skådespelaren Dolph Lundgren, 62, hittat kärleken i norska Emma Krokdal, 24.


LÄS ÄVEN: Dolph Lundgren dejtar personliga tränaren Emma Krokdal. "lika gammal som hans dotter"


Paret har varit tillsammans i fem månader och verkar vara lyckliga i sin relation. Men många av följarna på Instagram har reagerat starkt på parets ålderskillnad, då hon är i samma ålder som Dolphs dotter. Enligt Emma har hon fått mottagit en hel del "skitkommentarer".I norska medier berättar Emma om hatkommentarerna som fyllt flödet.


– Vi vet att det är stor åldersskillnad och att bli tillsammans var inte planerat. Men man kan inte styra vad man känner och man ska göra det som känns rätt, säger Emma till Trd.by

– Så klart är det många som kommer med skitkommentarer, för det mesta äldre kvinnor. Men vi har också fått mycket fina meddelanden. 


I en intervju med VG har Emma sagt att hon förstår att ålderskillnaden kan uppfattas som stötande, men att hon och Dolph inte tänker på det.


Emma och Dolph träffades på ett gym i Los Angeles där Emma jobbar som personlig tränare. Enligt Emma var Dolph helt okänd för henne.


– Jag visste inte vem har var och hade inte sett några av hans filmer. Det har jag fortfarande inte. Dolph säger: ”Keep it that way”, säger Emma till VG.


#emmakrokdal #doplhlundgren #ålderskillnad #kändisnyheter #kändisskvaller #kändis #hollywoodRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby