Don Simon Sangria Premium


Ursprung Spanien

Pris inkl. moms 99,00kr

Systembolaget nr. 72184 --> köp här


Beskrivning

Don Simon Premium Sangria har en välbalanserad doft med mörka bär, körsbär, citron, kanel, kryddpeppar, vanilj och frukt. Smaken har en trevlig sötma som piggas upp av en lätt kolsyra. I den fruktiga eftersmaken finner man trevliga inslag av mörka bär, pomerans kryddor och frukt.


Rekommendation

Serveras med fördel väl kyld med isbitar och garneras med frukt (exempelvis apelsinskal). Kan även drickas till mat med tydlig sötma.


Produktion

Denna premiumsangria är en omsorgsfull blandning av kryddor, frukt och socker. Den har även en lätt kolsyra som gör produkten pigg och fräsch


Kul att veta

Både grekerna och romarna hade stor betydelse när vinet spred sig över Europa och det tog inte så många år efter romarnas invasion av Spanien 207 f.Krsom lokalbefolkning börja tillsätta bland annat citrusfrukter till det röda vinet. En rödvins färg förknippades då med blod och Sangria är ett gammal ord för just det. Drycken var länge en intern angelägenhet, men när man tog med Sangria till världsutställningen i New York 1964 blev det en stor succé, och nu är det en läskande dryck som avnjuts över hela världen.


J.Garcia Carrion grundades 1890 i Jumilla i Spanien av José García-Carrión. Sedan dessa har J. Garcia Carrion blivit det största vinföretaget i Europa och det femte största i världen. Företaget har försäljning till 130 länder på 5 kontinenter och äger bland annat vingårdar och vinerier i tio spanska D.O-områden (Rioja, Ribera del Duero, Cava, Penedés, Catalunya, Valdepeñas, La Manca, Jumilla, Rueda och Toro).

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby