Efter A Star is Born – Lady Gaga är tillbaka med ny musik


Lady Gaga släpper första musiken sedan A Star is Born! Nya singel Stupid Love bjuder på ny look och nytt sound – se musikvideon nedan!


I tre år har vi väntat. Det har tisslats och tasslats länge, och både låttiteln och musiken har läckt ut. Men i natt var det äntligen dags för den officiella releasen: Lady Gaga släppte ny musik och en ny musikvideo för första gången sedan monstersuccén med A Star is Born.


Först ut från kommande albumet, som går under arbetsnamnet LG6 (eftersom det är Lady Gagas sjätte album), är singeln Stupid Love.


I den Power Rangers-inspirerade musikvideon bjuder hon på en extra allt och ett sound som känns nytt, men samtidigt bekant för Gaga-fans.


Den coola musikvideon är dessutom inspelad med en mobiltelefon.


Själva texten handlar om att gå vidare och att träffa någon ny efter hjärtesorg – något som Lady Gaga själv har varit med om just under arbetet med nya albumet. Oavsett vad som hände eller inte hände med Bradley Cooper, så bröt hon ju förlovningen med Cristian Carino bara månader efter att A Star is Bornhaft premiär.


Sedan dess har hon haft två förhållanden. I somras ryktades hon ha en kort romans med sin ljudtekniker Dan Horton. Men i höstas dog det ut och sedan slutet av året har hon synts ihop med nya kärleken Michael Polansky. Redan nu i februari blev de ”Instagram-officiella”.Se musikvideon nedan:

#ladygaga #music #musik #artist #stupidlove #flashmagazine #kändisskvaller #celebnewsRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby