Efter kritiken: Kenza går i tankar att sluta blogga


Bildkälla: Kenzas blogg


Kenzas läsare tycker att bloggen numera består av för mycket bilder på sonen Nikola och olika samarbeten och stämningen i kommentarsfältet har blivit sämre. Nyligen ifrågasatte en läsare hur hon egentligen känner inför bloggen, varpå Kenza berättar ärligt om sina funderingar på att lägga ner.


I 13 år har Kenza Zouiten Subosic varit en av Sveriges största bloggare – men snart kan det vara slut. Det är under ett vanligt inlägg på en outfit som Kenza avslöjar sina funderingar kring bloggandet. Allt börjar med en kommentar från en läsare.


Kommentaren är skriven på engelska och kommer från en läsare som menar att hon är ledsen över hur Kenzas blogg har utvecklat sig.


"Läsaren lyfter hur stämningen i kommentarsfältet har blivit mycket sämre och att hon har förståelse för att det inte är så kul att blogga då. Men hon påpekar också att på senaste tiden har bloggen mest bestått av inlägg om sonen eller olika samarbeten. Texterna har ofta varit korta och opersonliga. Det har gjort distansen mellan Kenza och läsarna större och att det därför inte är så konstigt att läsarna reagerar. Hon efterlyser mer personliga texter, reflektioner och fler inlägg från Kenzas vardag"


Kenzas svar:


- Kenzas answer: You are right, I don’t feel like blogging anymore with the bad atmosphere that is going on here. It takes too much of my mood and I have way too much on my hands and on my mind to let something like this drag me down. I’m actually thinking about quitting my blog but we’ll see, right now I’m somewhere in between where I can’t decide. Thanks for your feedback though!


Hur vida Kenza kommer fortsätta att blogga och ta tillvara på läsarnas kritik eller om hon på riktigt kommer ta ett farväl återstår att se.


#kenza #kenzazouiten #bloggRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby