Elena Belle hedrade sin man med minnesstund


Michael Theanne avled plötsligt den 29 februari. Under måndagen den 9.e mars ägde minnesstunden rum för att hedra Elena Belles man.


På Instagram delar nu hans hustru Elena Belle med sig av bilder från dagen.


Det var lördag den 29 februari som Elena Belles make – managern Michael Theanne kollapsade nära sitt hem i Los Angeles. Michaels liv gick inte att rädda.


Elena och Michael har dottern Luna Belle, 2, tillsammans. På Instagram berättade Elena om sorgen att ha mist sin make.


- Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan som jag kunde önska får Luna. Jag talar för alla när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma person vi någonsin mött. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket vi kommer sakna dig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte tro att det är sant, skrev hon.


Minnesstund med vänner och familj

Under måndagen ägde minnesstunden för Michael rum. På den exklusiva medlemsklubben Malibu Beach House samlades vänner och familj för ett sista farväl av Michael och för att fira hans liv. Videoklipp visar hur gästerna sprutade Champagne och släppte ut vita duvor som flög ut mot horisonten.Bland gästerna fanns b.la världskända Dj.n Steve Aoki, som Michael var manager åt. Även Hollywoodfruarna Gunilla Persson, Siv Cotton och Maria Montezami närvarande under dagen och hedrade Michaels minne. Under minnesstunden gjorde flera av gästerna tatueringar för att hylla Michael. Elena själv tatuerade in "MT11" och "Luna".


Även Michaels 72-åriga mamma gjorde en tatuering i sin sons minne.


På Instagram har Elena Belle nu delat med sig av bilder och videos från minnesstunden.


- Michael du gav mig de bästa sex åren av mitt liv. Du såg min själ, du trodde på mig, du älskade mig som ingen annan, och du gav mig den största gåvan i livet i form av vår dotter Luna. Du var så hängiven din familj, du ville att vi skulle göra allting ihop och gjorde oändligt med magiska äventyr tillsammans. Vackra minnen som jag aldrig kommer att glömma", skriver hon och fortsätter:


- Jag och Luna kommer alltid att prata om dig, och hon kommer alltid att vara stolt över dig precis som jag är. Vi kommer att sakna dig varje dag, tills vi möts på andra sidan. Men tills dess har jag en liten bit av dig i Luna. Hon är verkligen en miniversion av dig, och högljudd och rolig som du var. Vi ses snart min älskade. Jag älskar dig. Vila i frid".


#michaeltheanne #elenabelle #minnesstund #mariamontazami #sivcotton #gunillapersson #flashmagazine #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby