Elena Belles man Michael Theanne är död


Vår Svenska Hollywoodfru Elena Belles man Michael Theanne har dött. Han ska ha kollapsat nära sitt hem i Los Angeles efter en hajk, rapporterade Billboard inatt.


Han kollapsade plötsligt när han var på väg hem efter en hajk med sina hundar, skriver Billboard.


Elena Belle, 34, och Michael Theanne, 45, träffades på Ibiza år 2015. Redan 2016 gifte sig paret på paradisön Bora-Bora och året efter föddes deras dotter Luna Belle Theanne.


Elena har flertalet gånger pratat om Michael i Svenska Hollywoodfruar då hon beskrivit honom som en väldigt snäll och omtänksam person.


Familjen säger nu i ett uttalande till Billboard:


- Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa själ påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vår familj om att få hantera den här förödande och plötsliga förlusten privat. Information om begravning kommer framöver”.


Elena Belles egna ord om makens bortgång på Instagram:

- Michael min ängel och själsfrände. Min bästa vän och den bästa pappan som Luna någonsin kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi saknar dig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant. Men en sak kan jag lova dig: det är att Luna ska få veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam över tiden vi fick tillsammans och jag kommer att ta vara på alla minnen vi har. Vi kommer att ses på andra sidan en dag min älskade. Jag älskar dig av hela min själ och hjärta. Vila i frid min ängel Michael.


- Tack till alla mina fantastiska vänner och familj som funnits där för oss under denna svåra tid. Jag älskar varenda en av er. Och till alla som skrivit till mig – jag har läst varenda meddelande och det betyder världen för mig. Tack.


Vi på Flashmagazine sänder våra tankar och beklagar sorgen till familjen.

#elenabelle #michaeltheanne #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby