Emilio Ingrosso och Åsa Björling bryter upp: "Det är jättetråkigt"


Nu väljer Bianca Ingrossos pappa Emilio Ingrosso och hans hustru Åsa att bryta upp med sin restaurang La Perla. Paret avslöjar nyheten på sina sociala medier.


Paret driver flera framgångsrika restauranger och dessutom arbetar Åsa som professionell inredare.


Tidningen Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om alla otrohetsrykten som omger paret.


Paret valde skratta bort anklagelserna när de blev medvetna om ryktena som går på nätet. Samtidigt tycker de självfallet att det är jobbigt att folk spekulerar så mycket i deras relation.


Hon berättar att paret i princip umgås dygnet runt då de både jobbar tillsammans och utanför jobbet är det tillsammans med varandra hela tiden.

– Det går verkligen i 190 och även om vi kan bli galna på varandra ibland, så är vi som två kärleksmagneter som konstant sugs ihop, skriver Åsa Ingrosso på sin Instagram.Och kanske är det all press på paret som bidragit till att de nu säljer den ena av sina tre restauranger. Beslutet kommer kort efter att de själva berättat om otrohetsryktena.

– Efter många, låååånga, tankar, samtal och fram och tillbaka beslut har vi bestämt oss för att sälja La Perla i Portals Nous. (Portals Hills) Jaaa... vi veet! Det är jättetråkigt!, skriver Emilio Ingrosso på Instagram.


– Vi orkar och hinner helt enkelt inte med 3 restauranger utöver allt det spännande och roliga som händer i våra liv just nu. Så mycket roligt med våra egna viner, egen design av möbler, Åsas inredning, formgivning och dessa två andra restauranger som tar sin tid..och.. drömmar om att öppna nytt i Stockholm. Plus att någonstans faktiskt hinna andas lite, skriver Emilio.


Nu säljer paret krogen och erbjuder sina följare att höra av sig om man är intresserad av att ta över krogen.


#emilioingrosso #åsabjörling #instagram #Laperla #flashmagazine #kändisnyheter #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby