Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

En ikonisk designmöbel – för dig som tröttnat på den vanliga tv.n


En TV behöver inte vara tråkig elektronik som inte passar in i hemmets sköna vrå. Speciellt inte om det är The Serif – en ikonisk designmöbel som borde få ta den rättmätiga plats den förtjänar!Det ligger i tiden nånstans att inte låta TV:n vara den centrala punkten i hemmet när vi inreder. Men på samma gång prenumererar vi på fler streaming-tjänster än någonsin och utbudet av serier och filmer som vi vill se är oändligt.


Hemmet som för många är en viktig del av identiteten, ska både spegla ens intressen och passioner men kanske också ens värderingar och ens trendkänslighet. Under våren 2020 har hemmet blivit ännu viktigare och tiden vi tillbringar där har varit stor. Med det i backspegeln ser många fram emot en höst där vår personlighet i hemmet får synas ännu mer och kanske är det just nu som vi står inför att göra om hemma och lägga till nya färger och designval.


En designmöbel som är ikonisk och som passar dig som inte bara vill ha en TV är den nya The Serif från Samsung. En TV som designats av bröderna Ronan och Erwan Bouroullec som etablerat en helt ny estetik för TV-apparater.

– Vi vill skapa föremål som har förmågan att resa i tiden. The Serif har en bra baksida och möjligheten till att ha ben. Den har också ett vackert formspråk vilket gör att den passar in var som helst, säger bröderna Bouroullec.


The Serif kommer smälta in snyggt i din hemmamiljö och tack vare TV:ns I-profil fungerar den även som en hylla vilket gör att den på ett enkelt sätt kan koppla samman rum i exempelvis den öppna planlösningen. Du kan utan problem ställa The Serif var som helst i ett rum för den kommer passa in på ett naturligt sätt överallt.


5 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA THE SERIF SOM DIN NÄSTA TV1. Genomtänkt design

Den här TV:n är snygg precis från alla håll. Du kan ställa den där du vill och sen bara njuta av hur den smälter in i resten av din inredning. Den ikoniska I-formade profilen med slimmad ram ger den ett djärvt utseende och till ett rent konststycke i sig. Den liknar ingen annan TV du sett!2. Unika mönster Du behöver inte låta TV-skärmen vara svart när den inte används. Nya Ambient Mode har många vackra motiv, plus två speciella mönster som tagits fram av Ronan och Erwan Bouroullec. Mönstren har inspirerats av naturens element och finns i flera färgalternativ för att passa in i just ditt hem.


3. 100% färgåtergivning Vill du njuta av dina favoritserier utan störningar? The Serif återger 100 % färgvolym för bättre färgåtergivning i både ljusa och mörka scener tack vare Samsungs Quantum Dot-teknik.


4. Löstagbart stativ The Serif kommer med ett elegant metallstativ som matchar TV:ns snygga ram. Plocka bort benen och du kan ställa den på ett bord eller i en hylla. Eller behåll de snygga benen på och ge TV:n favoritplatsen i rummet!5. QLED-teknologi

The Serif använder QLED teknik för fantastisk bildskärpa och ljudkvalitet så du och dina vänner kommer inte ha något att klaga på när ni har film eller fotbollskväll!