Entreprenören och influencer-profilen Josefine Boysen släpper egen kollektion lösögonfransar


Entreprenören och influencer-profilen Josefine Boysen har släppt sin egna kollektion lösögonfransar. Hela fyra unika frans-modeller för kvinnan som vågar sticka ut och ta för sig.


Josefine Boysen, 30, en av Sveriges kanske mest drivna entreprenörer med många järn i elden. Hon driver inte bara en av Sveriges största Facebook grupper för kvinnor och ickebinära, hon är även en vass entreprenör, bloggare och konceptskapare.


Josefine har alltid haft en fantastisk känsla för vad följaren vill se, höra och ha, därav lyckade och framgångsrika samarbeten med b.la Sveriges största modekedjor på sina kanaler.


Nu släpper hon sin egna frans-kollektion Your lashes by JB


Förra veckan släppte Josefine sin alldeles egna ögonfrans kollektion "your lashes by JB" - handgjorda ögonfransar gjorda av Silk. Kollektionen kom ut med fyra modeller - Josefine, Sophia, Flash lashes och Girlsquad, döpt efter hennes framgångsrika kvinnogrupp på Facebook.


Bildkälla: Josefine Boysen


Vi har varit i kontakt med Josefin och ställt henne frågor kring kollektionen samt tankar kring framtiden i skönhets branschen.


Hur kom du på iden att skapa din egna lösögonfrans kollektion?

- Detta har varit en dröm sedan många år tillbaka. Jag själv har alltid varit en flitig användare utav lösögonfransar och nu var det äntligen dags för mig att skapa mitt alldeles egna märke med modeller som jag har arbetat med under 6 månaders tid. Det har tagit sin tid men slutresultatet var betydligt bättre än vad jag någonsin hade kunnat hoppats på.


Hur tror du framtiden för Your lashes by JB ser ut.

- För mig finns det ingen annan väg än uppåt. Jag siktar alltid högt när jag gör någonting och med den fantastiska responsen vi har fått så ser det mycket lovande ut.


Hur har försäljningen gått?

- HELT FANTASTISKT! Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi förutspå att det skulle gå så bra som det har gjort. Vartenda en har varit överraskade utav kvalitéten och utseende och inte en enda kund har varit missnöjd. Redan nu har kunder återkommit och jag är så enormt nöjd med resultatet.


Vilka fransar är dina favoriter och vilka uppskattar köparna ?

- Jag personligen gillar den dramatiska looken, så modellen Josefine och Flashlashes är mina favoriter. Kundernas favoriter har varit väldigt jämt fördelade men om det är något par som är mer sålt än något annat så är det Flashlashes.


Har du planer på att göra något mer än fransar framöver?

- Ja, absolut. Vi har redan enormt stora planer för framtiden och som jag sa tidigare så siktar jag alltid högt. För mig är kvalitét det absolut viktigaste och därav så lägger jag hellre längre tid på att hitta rätt än att förse mina kunder med sämre kvalitét.


Här kan du köpa Your lashes by JB

Instagram shop


#yourlashesbyjb #lösögonfransar #mode #skönhet #influencer #kollektion #flashmagazine #intervju #girlsquad
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby