Flash Magazine listar DE 4 BÄSTA skönhetsklinikerNA i Stockholm


Botox, restylane, fillers och azzalure var för bara ett par år sedan ett gäng främmande ord som oftast förknippades med rika människor från Hollywood. Idag har skönhetsingreppen spridit sig som en löpeld över västvärlden och är lika vanligt som en bransch med bästa kompisen. Naturligtvis handlar kirurgiska ingrepp inte bara om fåfänga och yta. Många uppsöker kliniker av medicinska skäl. Därför är det viktigt att välja rätt klinik för rätt ändamål. Flash Magazine listar 4 fantastiska kliniker i Stockholm med gott rykte.


Strandkliniken

Som en av Stockholms största kliniker och med ett gott rykte behöver man inte oroa sig för att vara i osäkra händer på välkända Strandkliniken. Med ett personligt bemötande och specialister med många års utbildning och kort väntetid är det ett perfekt alternativ om man vill genomgå en större operation eller bara en finjustering.


StureplansklinikenRunt Stureplan finns allt för den som söker det bästa inom skönhet. På Stureplanskliniken arbetar man för att du som kund och patient ska känna dig så nöjd och bekväm som möjligt. Det behövs oftast inte stora ingrepp för att göra en stor skillnad och därför arbetar man med lättare behandlingar hos Stureplanskliniken. om är en ledande klinik inom skandinavien när det kommer till både estetisk laserkirurgi och icke-kirurgiska, estetiska behandlingar.


Improva Plastkirurgi

Hos Improva Plastikkirurgi menar man att du som kund alltid ska vara i fokus och välinformerad om hela processen. Därför är man noga med att alltid ha konsultationer innan ingreppen.. En liten klinik men med hög kompetens och kirurgi på bästa nivå.


Spektrakliniken

På Spektrakliniken ligger man i framkant när det kommer till högteknologisk medicinsk hudvård. Här kan du genomgå behandlingar som fettreducering, permanent hårborttagning och hudföryngring.

#flashmagazine #plastkirurgi #strandkliniken #spektrakliniken #improvaplastkirurgi #stureplanskliniken #skönhetRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby