Flash Magazine mötte "Wibo Makeup" som är nylanserade i Sverige


Angelica Tärnsby "chefsredaktör och bloggare" på Flash Magazine gästade förra veckan Stockholm Beauty Week där vi fick kontakt med Wibo makeup som visade upp det senaste inom skönhet / makeup. Bland annat deras premium box med det sommarens nyheter. Sa vi att all makeup är vegansk? Hörde vi ett amen?


Flash Magazine fick med sig en box och wow vilket fantastiskt innehåll vi fick bekanta oss med. Allt från Liquid lipstick i 4 heta nude nyanser, Glow spray, baking powder, highlightning base, nagerlack m.m.


I boxen medföljde en vacker sommarkrans att använda till sommarens festligheter. Färgerna på förpackningarna går i en fräsch ljusrosa ton och ger den där extra sommarkänslan.


Om Wibo Makeup


WIBO grundades i Polen 1989, och är ett välkänt och prisbelönat varumärke i många länder, främst i Polen och Ryssland. Wibo Makeup är 100% vegansk makeup och passar alla hudtyper.


WIBOs mål har alltid varit att komma med kosmetika av högsta kvalitet, och ambitionen har varit att förfina varje produkt till perfektion.  År 2014 firade WIBO 25-årsdagen på marknaden.


WIBO har lyckats med att krossa myten att riktigt bra makeup måste vara dyr, och har skapat högkvalitativa produkter till ett rimligt pris. I företaget har från början kvinnor skapat för kvinnor.


Wibo Liquid lipstick

Intensivt pigmenterad läppstift som ger effekten av ultra matt finish. Dess utmärkta och flätande textur garanterar noggrann täckning, och chili-extraktet förbättrar synligt läpparna, gör dom fylliga. Läppstiftet finns i fyra Nude färger.Wibomood baking powder

Ett underbart transparent löst puder innehållande collagen som jämnar ut och gör huden sammetslen! De små collagen partiklarna lägger sig fint där de behömvs och gör huden jämn och ger en ultrasen finish! Pudret doftar vanilj


Wibomood Glow Babe Spray / Wibomood Highlightning Base


Setting spray som innehåller papayaextrakt som gör huden mjukare, ljusare och smidig. Skyddar din makeup och skapar ett osynligt skyddsskikt. Ger ett subtilt glow och skyddar sminket i 24 timmar!


Flytande highligthning bas med en delikat krämig konsistens. Förbättrar avsevärt sminkets hållbarhet. Innehåller extrakter av kiwi, grapefrukt och marina alger. Perfekt för varje typ av hudfärg, ändrar inte grundfärgen. Produkten appliceras på rengjord hud direkt efter dagcreme,


Wibomood Contouring Duo Brush

En mångsidig sminkborste – DUO. Perfekt till konturering och blending. Två olika penselformer, breda och smala, kommer att underlätta applicering på olika delar av ansiktet. Med ergonomiskt handtag som är bekvämt och stabilt. Borsten är självklart gjord av syntetiskt hår.Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby